Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU

0
1292
Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

Pentru ca inca e vara si se anunta zile cu temperaturi ridicate este indicat sa achizitionati un aparat de aer conditionat pentru a restabili confortul in locuinta dumneavoastra sau la birou.

Cei de la Mitsubishi va propun modelul MSZ-HJ35VA, un aparat de aer conditionat cu un design modern la un pret accesibil.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU este ideal pentru racirea sau incalzirea unei suprafete de maximum 25 mp.

Caracteristici generale

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU este un aparat de aer conditionat mono split, alb; unitatea interioara cantareste 9 kilograme si masoara 291 x 799 x 232( mm), iar unitatea interioara cantareste 25 de kilograme si are dimensiunile 539 x 699 x 249( mm).

Dotat cu tehnologia DC Inverter, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU  este un aparat de aer conditionat foarte silentios; unitatea interioara produce un zgomot de 22, 31, 37, 43 dB in functie de cele 4 trepte ale ventilatorului, iar unitatea externa 50 dB. DC Inverter va permite variatia compresorului in mod eficient. Dupa atingerea temperaturii dorite sistemul DC Inverter o mentine stabila.

Clasa energetica A in care se incadreaza Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU ajuta la consumarea eficienta a energiei electrice si este foarte econom. Puteti sa il folositi in toate anotimpurile atat pentru racirea cat si pentru incalzirea aerului din locuinta dumneavoastra sau de la birou.

Cei de la Mitsubishi considera ca nivelul de zgomot afecteaza mediul. Acestia au realizat aparate de climatizare silentioase, compatibile cu orice tip de mediu.

Filtrul anti praf si anti bacterian va va oferi un aer curat si sanatos intreaga zi.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA unitate externa Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA telecomanda Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA Power

Functii

Ca orice aparat de aer conditionat, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA 12000 BTU poate fi utilizat pentru a raci sau pentru a incalzi aerul din incaperea sau locuinta in care acesta este montat. De asemenea, aparatul de aer conditionat MSZ-HJ35VA este dotat si cu functiile de ventilare, dezumidificare, dar cea mai importanta este Timer 12.

Timer 12 va va ajuta sa programati aparatul de aer conditionat timp de 12 ore fie sa porneasca, fie sa se opreasca atunci cand doriti. Este ideal de folosit in special in timpul somnului.

Avantajele aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA

  • Dotat cu tehnologia DC Inverter, Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este silentios si poate fi utilizat chiar si pe parcursul somnului;
  • Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA se incadreaza in clasa energetica A si este foarte econom;
  • Cu ajutorul functiei Timer 12 puteti programa aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca intr-un interval de maximum 12 ore oricand doriti;
  • Pretul este accesibil;
  • Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA poate raci o suprafata de maximum 25 de mp;
  • Este dotat cu functia Econo Cool. Aceasta ajuta la economisirea energiei electrice;
  • Autorestart;
  • Functie memorie de defectiuni.

De ce il recomandam?

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA este un aparat de aer conditionat excelent si de buna calitate, recomandat doar celor care isi doresc un aparat de aer conditionat econom, modern si silentios.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here