Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA

0
610
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA

V-ați săturat de temperaturile inadecvate de afară care vă strică tot timpul liber petrecut acasă? Atunci a sosit vremea să vă cumpărați un aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA este exact ceea ce căutați, dacă vă doriți un raport calitate preț cât mai bun, însă nu vreți să alegeți cel mai ieftin și puțin performant aparat, dar nici pe cele mai scumpe, cu funcții pe care nu le veți folosi.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA

Aparatul este unul de tip split. Este format din două componente principale: o unitate care se montează în locuință și alta care se montează în exteriorul acesteia. Ventilatorul interior are 4 trepte diferite de viteză.

Unitatea interioară are dimensiunile de 290 x 799 x 232 milimetri și o greutate de 9 kilograme. Emite, în funcție de treapta de viteză a ventilatorului următoarele niveluri de zgomot: 22-30-37-43 decibeli. Chiar și în ultima treaptă însă, zgomotul pe care îl produce nu este unul deranjant.

Unitatea exterioară măsoară 538 x 699 x 249 milimetri și cântărește 24 kilograme. Poate produce un sunet de până la 50 decibeli, care nu va reprezenta o problemă pentru nimeni.

Cele două unități sunt albe.

Pentru a funcționa, temperaturile de afară trebuie să fie cuprinse între -10 °C și +46 °C.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA are o capacitate de răcire de 9950 BTU. Se recomandă utilizarea lui în spații cu suprafața între 18 și 25 mp. Capacitatea de încălzire este un pic mai mare, de 11942 BTU.

În pachet este inclusă și o telecomandă, pentru controla funcționarea aparatului cât mai rapid și ușor.

Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA (2) Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA (3)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA

Ambele moduri de funcționare ale aparatului fac parte din clasa energetică A. Aceasta este una dintre cele mai performante clase, când vine vorba de economisirea curentului electric. Astfel, în fiecare lună veți fi asigurat că faceți economii semnificative la factura de electricitate.

Funcții și performanțe

Având un cost rezonabil, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA dispune de suficiente caracteristici care să vă îmbunătățească semnificativ viața și momentele de relaxare.

Funcția Confort este cea care are rolul de a crește temporar capacitatea aparatului de aer condiționat la nivel maxim, pentru a răci cât mai rapid camera în cel mai scurt timp posibil. Este deosebit de utilă, atunci când veniți acasă după o zi la serviciu și nu vreți decât să vă răcoriți cât mai repede.

Modul autorestart are scopul de a reporni în mod automat aparatul, după întreruperea și revenirea curentului electric, cu setările anterioare memorate.

Cu ajutorul funcției Timer puteți programa cu ușurință, în următoarele 12 ore, pornirea sau oprirea aparatului de aer condiționat. Este foarte utilă în cazul în care nu aveți nevoie de funcționarea continuă pe perioade lungi a aparatului.

Nu putea lipsi nici  funcția de dezumidificare, cea care ajută la eliminarea excesului de umezeală din atmosferă, ținând la distanța eventualele boli respiratorii și evitând disconfortul.

Cui recomandăm aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA / MUZ-HJ25VA?

Oricărei persoane care își dorește un aparat silențios, puternic, cu toate funcțiile necesare asigurării confortului de zi cu zi, fără a cheltui mai mulți bani decât este nevoie. Acest model echilibrează foarte bine toate aceste aspecte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here