Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA – Păreri

0
801
Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA - Păreri

Vă doriți să faceți un upgrade la aparatul vechi de aer condiționat sau să achiziționați unul nou, ținând cont de confort, eficiență și performanță? Atunci un aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA  reprezintă una dintre recomandările noastre de top.

Acest aparat de aer condiționat este unul de dimensiuni compacte, alb și foarte silențios, încadrându-se cu ușurință în orice tip de interior.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA

Modelul este unul de tip split. Este alcătuit din două părți principale: o unitate care se montează în interior și alta care este situată în exteriorul locuinței.

Unitatea interioară are dimensiunile de 290x799x232 milimetri și o greutate de doar 9 kilograme. Zgomotul pe care îl produce corespunde celor 4 trepte de viteză ale ventilatorului: 22, 31, 37, 45 decibeli. Astfel, indiferent de viteza de răcire a aparatului, nu veți fi deranjat, cel mai probabil nici în timpul somnului. Asta deoarece un sunet cu intensitatea de 45 dB este doar puțin mai puternic decât cel ambiant dintr-o bibliotecă.

Unitatea exterioară măsoară 538x699x249 milimetri și cântărește numai 25 de kilograme. Poate emite un zgomot de până la 64 decibeli. Acest zgomot este de aceeași intensitate cu cel produs atunci când vorbiți. Însă nu vă poate deranja datorită amplasării unității în afara locuinței.

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA mai dispune de un filtru care vă protejează împotriva alergiilor și de o telecomandă.

Capacitatea de răcire a aparatului este de 11942 BTU, iar cea de încălzire de 13989 BTU. Un calcul simplu ne spune că acest aparat este potrivit unei încăperi sau locuințe de 24-35 mp.

Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA - Păreri (3) Aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA - Păreri (2)

Eficiența energetică aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA

Veți fi plăcut surpins și în privința consumului redus de energie al acestui model. Ambele moduri de funcționare, de răcire și de încălzire, fac parte din clasa energetică A+. Aceasta este a treia clasă ca eficiență energetică și vă va ajuta să economisiți bani de fiecare dată când folosiți aparatul.

La încălzire, puterea consumată este de 995 W, în timp ce la răcire puterea consumată este de 1040 W.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA

Una dintre funcțiile pe care le veți găsi pe multe aparate din această gamă de preț este compatibilitatea WiFi, care vă va veni în ajutor de multe ori pe viitor. Din păcate, Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este doar Wi-Fi Ready, ceea ce înseamnă că pentru a utiliza această tehnologie va trebui să îi cumpărați un adaptor special.

Tehnologia WiFi vă permite să controlați oriunde și oricând pornirea sau oprirea aparatului, dar și modurile sale de funcționare. Nu mai trebuie astfel să vă faceți griji că locuința vă va aștepta prea călduroasă sau că ați uitat aparatul pornit.

Funcția Timer este cea pe care o puteți folosi dacă vreți să stabiliți când anume să funcționeze aparatul și când să se oprească, în următoarele 24 de ore.

Modul autorestart se asigură că în cazul unei întreruperi a curentului electric, aparatul va reporni singur cu ultimele setări.

Merită achiziționat aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA?

Da, indiferent de prioritățile dvs. atunci când vine vorba de achiziția unui astfel de aparat, acest model vă va impresiona. Dispune de toate funcțiile necesare confortului, are un consum redus de energie și este foarte silențios în comparație cu alte aparate asemănătoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here