Aparat de aer conditionat Mitsubischi MSZ-HJ35 Inverter,12000BTU – pareri si review

0
569

Temperatura din termometre incepe incet sa creasca, aceasta perioada este una potrivita pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat, indiferent ca locuiesti la casa sau apartament acesta te va scapa de caldurile insuportabile. Modelul recomandat este unul marca Mitsubischi MSZ-HJ35, cu o puterea maxima de 12000BTU pe ora este excelent pentru un apartament de 2-3 camere.

Caracteristici generale

Albul pur este ales pentru culoarea aparatului, aceasta exprima esenta curateniei si se potriveste practic in orice decor. Dimensiunile sunt mici 799mm x232mm x290mm. Brandul Mitsubischi Electric s-a remarcat pe piata de aparate din Romania prin design elegant si tehnologie avansata. Divizia aer conditionat Mitsubischi este lider de fiabilitate si functionalitate, aerul interior avand o calitate optima. Aparatul are la baza tehnologia Inverter, temperatura din incapere este reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Temperatura minima de operare racire este de 15C, iar cea maxima de 46C(vara), temperatura minima de incalzire este de 10C, iar cea maxima de 24C .Nivelul de zgomot al unitati interne este de 45dB, foarte silentios. Raceste o suprafata de 35m. Unitatea interioara a aparatului are o greutate de 9kg, modesta pentru un aer conditionat.

Consumul energetic

Aparatul Mitsubischi se incadreaza in clasa energietica racire A, cu o capacitate de racire de 10577BTU, iar clasa energetica incalzita tot A este, cu capacitatea de incalzire de 12283BTU. Capacitatea nominala la racire este de 3.1kW, iar cea de incalzire de 3.6kW. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Functiile si comenziile aparatului pot fi executate cu ajutorul telecomenzii(Auto-curatare,Autodiagnoza,Mod silentios, Econo Cool).

Auto-curatare
, schimbatorul este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor si a mucegaiului, reducand semnificativ mirosul si necesitatea curatarii aparatului.

Autorestart, aceasta functie reporneste aparatul si il face sa functioneze conform ultimelor setari, daca s-a oprit in urma intreruperii energiei electrice.

Autodiagnoza, codurile de verificare se afisaza pe telecomanda sau panoul de functionare pentru a informa cu privire la defectiunile detectate.

Nivelul de zgomot este o caracteristica foarte importanta in alegerea aparatului, mai ales daca destinatia acestuia este spatiul de dormit. Acest aparat beneficiaza de modul silentios, astfel somnul dumneavoastra nu va fi perturbat de undele sonore ale aparatului.

Modul Econo Cool este o functie inteligenta de control a temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere cu 20% a eficientei energetice.

Functiile de climatizare ale aparatului sunt:racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare.

Filtru este antipraf
, ce capteaza particulele foarte mici de praf.

DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia eficienta a vitezei compresorului si, in consecinta puterea livrata de aparatul de aer conditionat, in functie de cererea de racire sau incalzire. Compartativ cu aparatul de aer conditionat cu viteza fixa( On/Off), aparatele cu DC Inverter atinge initial temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante,pentru a beneficia de confort si consum redus de energie.

Compresor DC dublu rotativ cu reluctanta magnetica-magnetii permanenti realizati din neodim permit o eficienta energetica datorita reluctantei magnetice ridicate si a cuplului mare generat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here