Aparat de aer conditionat MIDEA MS12FU-24HRFN1 – pareri si review

0
1015

Inca putin si ne vom topi sub soarele arzator ce ne incalzeste tot mai mult cu fiecare vara ce trece. Sau ne putem pregati din timp si cu siguranta nu vom mai cauta colturi racoroase in care sa ne ascundem cand caldura devine insuportabila. In lunile de vara cererea de cumparare pentru aparate de aer conditionat este foarte mare. Aparatul MIDEA MS12FU-24HRFN1, este cel mai potrivit pentru a scapa de zilele caniculare de vara.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat MIDEA se bucura de un design clasic, dar totodata destul de elegant .Unitatea interioara este de culoare alba, astfel se potriveste oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor, este rotunjita la colturi cat si in partea inferioara unde este amplasat splitul. Are o telecomanda cu display, prin care puteti controla cu usurinta functiile sale. Dimensiunile ei sunt de 940mm x275mm x205mm, greutatea este de 9kg , iar zgomotul produs de unitate este de 44dB, un sunet care cu certitudine nu va deranja pe nimeni. Unitatea exterioara este si ea la randul ei alba, dimensiunile ei sunt 760x285x590mm, greutatea este de 34.5kg, iar zgomotul produs ajunge undeva la 59dB.

Filtru Cold Catalyst este un model de filtru ce indeparteaza mirosurile foarte rapid, iar in acelasi timp elimina germenii.

Tehnologia Inverter permite ca unitatea exterioara sa-si varieze turatia corespunzator cu nevoia temperaturii interioare. Astfel, modelul Inverter poate atinge o eficienta cu pana la 30% fata de modelul conventional. Concluzia, un Inverter este un compresor de aer conditionat care isi controleaza temperatura prin variatia turatiei si nu prin oprirea/pornirea a compresorului.

Clasa energetica

Aparatul face parte din clasa energetica la racire A++, iar la incalzire A+. Tot ce este de la A in sus(A,A++,A+++) au un consum de energie mult mai mic fata de celelate(B,C,D) si astfel veti plati facturi mult mai mici la curent. Capacitatea generala este de 18000BTU, iar suprafata acoperita este de 45m.

Functii si performante

Daca unitatea este folosita timp de 8h in fiecare zi, va intra in modul stand-by pe perioada celorlalte 16h. In acest caz echipamentul ajuta la economisirea energiei consumate in acest mod cu pana la 80%, consumand in medie 1W in loc de 5W asa cum consuma aparatele normale.

Sleep Mode este o combinatie intre mod economic si mod de functionare conceput special pentru utilizarea in timpul somnului, cand omul este sensibil la zgomot si curentii de aer care se formeaza in mod normal in timpul zilei in camera.

Printre functiile principale integrate in acest aparat de aer conditionat gasim functia de Dezumidificare,Turbo,Sleep/Mode,Auto Restart,Auto diagnoza,Detectare agent frigorific. Aceste functii fac aerul sa fie de o calitate ce va satisface pana si cel mai pretentios om cand vine vorba de aparate de aer conditionat.

Auto diagnoza-unitatea interna indica un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametrii normali.

Functia Turbo intensifica activitatea, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. In data ce a fost atinsa, va fi nevoie doar sa fie mentinuta.

Dezumidificarea elimina umiditatea in exces si aerul imbacsit, facand posibil ca aerul din camera sa fie potrivit pentru orice tip de persoana, indiferent de varsta acesteia, iar functia Auto restart este una dintre cele mai utile functii, datorita ei aparatul revine la setarile initiale in caz ca apar intreruperi de curent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here