Aparat de aer conditionat Midea MS12FU-09HRDN1, 9000BTU – pareri si review

0
569

Chiar daca suntem la jumatatea lunii lui cuptor si am inceput sa ne obisnuim putin cu disconfortul termic accentuat si temperaturile extrem de ridicate ale zilelor calde si chiar caniculare de vara nu e tarziu pentru achitizionarea unui aparat de aer conditionat. Cu totii ne-am dori conditii decente atat la locul de munca cat si acasa, insa bugetul nu ne permite alocarea unui aparat. Aparatul Midea MS12FU-09HRDN1, are un pret bun si o multitudine de functii.

Caracteristici generale

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara de culoare alba si are un afisaj LED ascuns. Dimnesiunile sunt lungime715mm, latime188mm, si inaltime250mm, avand o greutate de 6.3kg. Nivelul de zgomot este de 52dB, relativ mediu. Dimensiunile unitatii externe sunt 770mm x300mm x555mm, cu o greutate de 25.2kg. Zgomotul emis de aceasta este de 58dB. Capacitatea de racire este de 9000BTU si raceste o supfrata de 40mp.

Aerul conditionat cu inverter
, este mult mai eficient si are o durata de viata mult mai mare comparativ cu un aer consitionat normal. Tehnologia inverter ii permite sa se autoregleze si sa functioneze numai atunci cand este nevoie si nu in mod continuu ca la un aparat normal, ii permite acestuia sa fie mai eficient, durabil si economic. Acesta este mult mai eficace pentru ca ofera o temperatura constanta, fara fluctuatii de temperatura.

Clasa energetica

Aparatul face parte din clasa energetica de racire A++, iar clasa energetica de incalzire A++. Are un consum scazut de energie deoarece clasa A este cea mai buna la acest capitol. Capacitatea nominala la racire este de2.64kW, iar cea la incalzire de 2.93kW.

Functii si performante

Ionizatorul neutralizeaza particulele de praf, polen si fum regasite in aer. Toate functiile sunt usor selectate prin intermediul panoului de control al aparatului sau de pe telecomanda.

Auto Restart– in cazul in care aparatul se opreste in mod neasteptat din cauza unei pene de curent, acesta va reporni cu modul de setare anterior.

Daca doresti racirea/incalzirea rapida a incaperii, poti folosi cu incredere functia Turbo. Aceasta creste puterea aparatului pentru o perioaada limitata de timp.

Self-diagnosis– protejeaza produsul prin oprirea automata, concomitent cu afisarea codului de eroare pentru un service rapid.

Dry mode-va selecta automat operatia de uscare bazata pe diferenta dintre temperatura reglata si temperatura efectiva a camerei.

Setati functia Sleep si unitatea va ajuta temperatura camerei toata noaptea pentru a permite un somn linistitor in timp ce economiseste energie.

Temperature compensation
-este functia de compesare a temperatura intre podea si tavan prin amestecarea diferitelor straturi de aer.

Aparatul are o caracteristica de protectie de 3 minute care impiedica supraincarcarea compresorului. Astfel compresorul nu poate fi repornit in 3 minute dupa oprire.

Schimbatorul de caldura din aluminiu cu un strat hidrofil-acoperirea hidrofila speciala a placilor de aluminiu asigura indepartarea rapida a apei de la schimbatorul de caldura al unitatii interioare care nu permite sa se formeze rapid mucegai sau bacterii, oferind o functionare mai eficienta a aerului conditionat.

Timer de 24 de ore
-puteti sa programati ca aparatul sa porneasca/opreasca de cate ori doriti in 24 de ore.

Tratarea speciala anticoroziva a schimbatorului de caldura garanteaza o rezistenta mai mare de pana la 5 sau 6 ori a acestuia la ploile acide si la coroziunea provocata de sare. Existenta unei table din otel anticoroziv amplasate in partea de jos a unitatii ii confera acesteia protectie suplimentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here