Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P18EN,18000BTU – pareri si review

0
542

In ultimii ani datorita schimbarilor climatice, avem parte de temperaturi tot mai ridicate pe tot parcursul verii, iar caldura din apartamente devine de multe ori insuportabila, mai ales daca acesta este pozitionat spre asfintit. Aparatul de aer condditionat LG Standard Plus P18EN,este ideal pentru familia dumneavoastra.

Caracteristici generale

Designul unitatii interioare este unul simplu, carcasa fiind alba, cu linii standard. Aparatul are un display ascuns in partea dreapta unde afiseaza temperatura si programul de functionare. Se remarca insa prin aspectul practic, fiind prevazut cu orificii foarte mari pentru absorbtia aerului cald. Acestea asigura un randament foarte bun, ajutand la reducerea timpului de racire a camerei. Dimensiunile sunt de 998mm x345mm x210mm. Nivelul de zgomot este de 19dB, functioneaza la niveluri acustice reduse datorita ventilatorului inclinat unic LG si tehnologiei de motor BLDC, care elimina zgomotul inutil si permite o functionare lina. Raceste o suprafata de 55m, perfect pentru un apartament de 3 camera sau un living intr-o casa.

Puterea de ventilare are 6 trepte
, atfel veti avea un control mai bun asupra timpului de racire/incalzire a camerei si asupra consumului. Filtru are actiune impotriva prafului si mucegaiului si este usor accesibil, sub capacul unitatii interioare. Prin evitarea formarii de praf aparatul isi pastreaza eficienta in timp, iar protectia asupra mucegaiului asigura tinerea la distanta a mirosurilor neplacute.

Consumul energetic

Acest aparat se incadreaza in clasa de energie racire A++, si in clasa A+ la incalzire, oferind rezultate foarte bune. Puterea consumata la racire este de 1587W, iar cea de incalzire este de 1611W. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Invertorul inteligent AC utilizeaza tehnologia de tonaj variabil, care permite aparatul sa modifice automat capacitatea de racire in functie de conditiile ambientale si de cerintele utilizatorului. Ori de cate ori porniti aparatul de aer conditionat cu oricare dintre modurile de racire sau de incalzire, compresorul va functiona mai intai la o capacitate maxima pentru a atinge rapid temperatura necesara. Tehnologia Inverter Compresor regleaza continuu viteza unui compresor, pentru a mentine nivelurile dorite de temperatura. Mai mult, tehnologia Smart Inverter de la LG cu frecventa pe gama de lucru cu economie de curent economiseste mai multa energie decat compresorul conventional.

Filtru cu protectie dublu capteaza particule de praf cu diametru mai mare de 10 microni precum si bacteriile.

Dezumidificarea nu va permite casei dumneavoastra sa devina umeda si imbacsita. Aparatul are cea mai potrivita optiune pentru a elimina umiditatea in exces.

Auto Clean, poate nu stiati dar nu aparat poate sa produca mucegai si sa imprastie microbi. Aceasta, deoarece diferenta dintre temperatura interna si cea externa a aerului duce la formarea de ummiditate din interiorul unitatii, iar umiditatea aduce cu sine bacterii. Aceasta functie ruleaza automat ventilatorul chiar si dupa ce il opriti, pastrand totul uscat, fara miros neplacut si lipsit de microbi.

Comfort Air ofera un aer fin si confortabil spatiului. Aceasta functie regleaza unghiul paletelor pentru a preveni acest lucru, oferind confort in timpul somnului.

Aparatul de aer conditionat incepe rapid racirea aerului, utilizand gama de racire la viteza mare cu tehnologia Smart Inverter de la LG, astfel ca sufla aerul pe distante mai mari, iar camera se raceste mai repede.

Sistemul Gold Fin se asigura ca suprafata este mai rezistenta la coroziune si imbunatateste durabilitatea schimbatorului de caldura pentru o perioada mult mai mare de timp.

Controlul energiei active, aceasta functie va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here