Aparat de aer conditionat LG Prestige H09AL, 9000BTU – pareri si review

0
666

Aparatele de aer conditionat sunt vedetele sezonului indiferent ca este vorba de cele portabile sau de cele fixe, fara ele vara ar fi un chin. Aparatul de aer conditionat LG Prestige H09AL, este cel mai potrivit pentru locuinta dumneavoastra. Poate sa fie montat pe perete si dispune de o serie de tehnologii moderne, care il transforma in solutia perfecta pentru orice vara.

Caracteristici generale

Spre deosebire de multe aparate de uz casnic, aparatele de aer conditionat LG sunt concepute ca piese de arta functionala. Moderne, stiliate si elegante, aduc un plus de prospetime asupra casei. Unitatea interioara arata foarte bine, este complet alba si foarte simpla, in felul acesta poate fi montata in orice camera din locuinta . Este un aparat construit cu materiale de foarte buna calitate si poate sa raceasca sau sa incalzeasca cu o eficienta sporita. Informatiile legate de temperatura, programul setat precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe telecomanda. Dimensiunile sunt cele standard,intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie.

Cei 9000BTU sunt suficienti pentru a raci fara probleme un apartament cu maxim 3-4 camere. Bineinteles poate fi utilizat si pentru spatii mai largi decat atat, insa randamentul aparatului scade.

Consumul redus este dat in primul rand de compresorul tip Inverter marca LG. Acesta nu doar reduce consumul dar face ca aparatul sa poata fi utilizat chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -15grade,fiind foarte util si pe timpul iernii.

Aparatele LG sunt proiectate pentru instalare mai simpla si mai eficienta.

Clasa energetica

Acest aparat se incadreaza in clasa energetica de racire A+++,iar cea de incalzire A+++.A este modul cel mai eficient in vederea consumului de energie.

Functii si performante

Pentru ca aerul ventilat sa fie curat si lipsit de bacterii acesta este dotat cu filtru Plasmaster Ionizer, filtru de protectie micrio 3M dar si filtru de protectie dublu.

Functiile din dotare sunt cele uzuale, si anume: racire,incalzire, ventilare, si dezumidificare.

Filtru de protectie Micro 3M, ofera flux maxim de aer in filtru cu zgomot redus, colecteaza substantele nocive microscopice, inclusiv polen si praf fin care cauzeaza boli respiratorii. Acest filtru imbunatateste eficienta si performanta filtrului plasma ciclotron, care este in sine un sistem de filtrare foarte cuprinzator. Substantele nocive microscopice sunt puternic colectate electrostatic pe suprafata filtrului.

Filtru cu dubla protectie retine particulele de praf si are si functie antibacteriana.

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 de minute sau pana cand temperatura camerei ajunge la 18grade.

Principala cauza a mirosului generat de echimapentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia auto-curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

Functia Active Energy Control, preia controlul asupra consumului de energie printr-o simpla apasare de buton. Spre deosebire de tehnologia senzorilor care controleaza temperatura prin detectarea miscarii la domiciliu, controlul energiei active ofera 3 niveluri de reducere a consumului de energie pentru nevoile individuale de economisire a energiei. In functie de numarul de persoane din camera si de ceea ce faceti, acest lucru va permite sa reduceti consumul aparatului pentru a imbunatati eficienta energetica si pentru a reduce consumul la o putere de racire redusa. Pur si simplu atingeti butonul activ de control al energie la o putere de racire redusa.

Acest aparat functioneaza la un nivel scazut de zgomot, datorita ventilatorului unic de inclinare LG si tehnologiei motorului BLDC, care elimina zgomotul inutil si permite functionarea fara probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here