Aparat de aer conditionat LG New Standard Inverter PM24SP 24000BTU – review

0
578

Avand in vedere extremele caniculare pe perioada verii, aparatele de aer conditionat nu sunt considerate un moft,ele devenind o necesitate atat pentru locuinta cat si pentru birou . Aparatul de aer conditionat LG New Standard Inverter PM24SP, dispune de cea mai buna tehnologie,fapt ce il face perfect pentru casa dumneavoastra.Pe langa functia clasica de racire, aparatul poate fi folosit si pentru ventilare,dezumidificare sau incalzire in perioadele de primavara si toamna, cand temperaturile nu sunt foarte joase.

Caracteristici generale

LG New Standard este un aparat de aer conditionat performant, ce ofera caracteristicile necesare asigurarii celui mai inalt grad de confort, chiar si pe spatii extinse.Acesta beneficiaza de o multitudine de functii inteligente,ce ii confera un nivel ridicat de autonomie.Din punct de vedere estetic are un design discret, ce se poate camufla foarte usor pe un perete alb.Dimensiunile sunt de 998mm x210mm x345mm, cu o greutate de 12.8kg. Nivelul de zgomot este de 42dB, este foarte mic pentru un aer conditionat. Suprafata de acoperire este de 70m. Temperatura minima de operare racire este de -10grade, iar cea maxima 48(iarna), temperatura maxima de operare incalzire este de -10grade, iar cea maxima de24(vara).

Tenhnologia Inverter Compresor regleaza continuu viteza unui compresor, pentru a mentine nivelurile dorite de temperatura. Motoarele DC din aparatele de aer conditionat se pot lauda ca fiind unele dintre cele mai eficiente din lume.

Clasa energetica

Acest aparat face parte din clasa energetica de racire A++, cu o capacitate de racire de 24000BTU. Clasa energetica la incalzire este A, cu o capacitate de incalzire de 35600BTU. Capacitatea nominala la racire de6.6kW, iar la incalzire de 7.5kW.

Functii si performante

Filtru de aer cu dubla protectie este prima linie de aparare, conceput pentru a capta initial particulele de praf de peste 10 micrometri,apoi elimina particulele fine, bacterii, din diverse surse.

Filtru de protectie 3M, o sarcina electrostatica de pe suprafata filtrului capteaza si retine substante nocive microscopice.

Puternicul ionizator cu plasma va protejeaza de mirosuri si substante din aer cu peste 3 milioane de ioni care sterilizeaza nu doar aerul care trece prin aparatul de aer cconditionat, ci si suprafetele din jur pentru un mediu mai sigur si mai curat.

Functia Jet Cool are un flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci incaperea intr-un timp foarte scurt.

Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar Gold Fin. Astfel sufrafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.

Active Energy Control va permite sa va bucurati de racoare economisind energie in acelasi timp.

Energy Display economiseste energie prin monitorizarea nivelului de consum de energie de pe panoul de afisaj al unitatii interioare.

Datorita functie Low Noise, ventilatorul unic de la LG elimina zgomotul inutil si permite buna functionare la cel mai mic nivel de zgomot.

Aparatul este prevazut cu Wi-fi, astfel puteti controla temperatura aparatului folosind un smartphone.

Dezumidificarea este ideala atat in timpul verilor toride cand umiditatea excesiva creeaza un disconfort major,cat si lupta impotriva mucegaiului.

Auto restart permite reoprirea conform ultimelor setari, dupa o pana de curent.

Timer-ul, cu ajutorul acestuia veti putea programa functionarea aparatului pe intervale de timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here