Aparat de aer conditionat LG New Standard Inverter PM18SP – pareri si review

0
657

Vara torida, vii acasa obosit dupa o zi lunga de la birou si abia astepti cu nerabdare sa te poti relaxa in compania celor dragi bucurandu-va de clipe minunate si racoroase este tot ceea ce doresti, dar constati ca atmosfera de acasa e mai rea decat cea de afara.In cazul acesta, nu este decat o singura solutie, aceea de a achizitiona un aer conditionat, iar daca nu stii pe care sau daca nu mai ai chef sa in mergi magazin sa te uiti noi iti recomandam aparatul de aer conditionat LG New Standard PM18SP.

Caracteristici generale

Unitatea interioara este simpla, alba, cu linii standard, fara a fi prevazuta cu un ecran Lcd.Designul se remarca insa prin aspectul practic, fiind prevazut cu orificii destul de mari pentru absorbtia aerului cald.Aceastea asigura un randament foarte bun.In ceea ce privesc dimensiunile unitati interioare acestea sunt de 998m x210mm x345mm, cantarind 12kg.Este foarte silentioasa, zgomotul emis este de 38dB.Iar in ceea ce priveste unitatea exterioara, este foarte compacta, masurand doar 770mm x288mm x545mm si o greutate de 36.3kg.

Aparatul are un filtru de protectie dubla, este conceput pentru a captat particulele de praf cu o marime de peste 10 microni, fiind principala protectie impotriva prafului si a bacteriilor.

Are o capacitate de racire de 18000BTU si de incalzire de 19790BTU, poate acoperi o suprafata de 50mp, in acelasi timp acesta face fata unor temperaturi extreme, fiind foarte eficient indiferent de anotimp.

Clasa energetica a aparatului de conditionat LG New Standard PM18SP

Aparatul se incadreaza in clasa de energie la racire A++ si in clasa A+ la incazire, oferind rezultate foarte bune. Capacitatea nominala la racire este de 5kW, iar cea la incalzire de 5.8kW.

Functii si performante


Gold Fin
– suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar.Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.

Low noise ventilatorul oblic unic marca LG elimina zgomotul inutil si permite buna functionare la cel mai mic nivel de zgomot.

Jet Cool asigura racirea rapida a camerei.In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura ajunge la 18 grade.

Dezumidificarea
reduce umiditatea deranjanta din camera fara sa super-raceasca.

Interiorul aparatului de aer conditionat este mentinut curat prin uscarea schimatorului de caldura, apoi sterilizand inca o data interiorul.Principala cauza a mirosului in instalatiile de climatizare este formarea mucegaiului si a bacteriilor pe schimbatorul de caldura.Acesti germeni se pot raspandi atunci cand schimbatorul este umed.

Tehnologia Inverter
controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.Gratie acesteia, compresorul este capabil sa functioneze gradual, pentru a aputea atinge mai rapid conditiile climatice setate,reusind sa le mentina ulterior, functionand la capacitate minima.Astfel pe ciclurile lungi, se obtin economii de pana la 30-40%, fata de un aparat clasic, cu compresor On/Off.

Indiferent ca te afli in oras sau la birou, aparatul iti ofera oprtunitatea de a controla de la distanta cu functia Wi-FI Ready.

Telecomanda este ideala pentru a controla de la distanta aparatul, este usor de folosit si cu o simpla apasare de buton se poate seta temperatura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here