Aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL – Impresii, Pret si Pareri

0
1658
Aparat de aer conditionat LG G12WL

Daca doresti un aparat de aer conditionat potrivit pentru copii si la un pret mic LG vine cu solutia. Cu ajutorul unui aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL, 12000 BTU, Clasa A+, Jet Cool aveti parte de un design unic, iluminare (pentru a crea o atmosfera unica deoarece este dotat cu iluminare LED), silentiozitate, aer curat si temperatura dorita.

Caracteristici generale

LG G12WL este un aparat de aer conditionat de tip monosplit. Unitatea interioara cantareste 18 kilograme si masoara 645x645x121( mm) iar unitatea exterioara are o greutate de 34 de kilograme si are dimensiunile 770x545x288( mm).

Acest aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL este ideal pentru suprafete care nu depasesc 30 mp. Acesta se incadreaza in doua clase energetice; pentru racire apartine clasei A+, iar pentru incalzire apartine clasei energetice A. Ambele clase energetice sunt econome si puteti utiliza aparatul de aer conditionat pe tot parcursul anului pentru a va crea o stare de bine.

Aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL cald Aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL rece Aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL telecomanda

Dotat cu tehnologia Inverter, acest aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL este foarte silentios. Cu tehnologia Inverter V poti economisi cu pana la 60% din energia electrica. Daca il porniti la prima treapta a ventilatorului unitatea interioara a acestuia va produce un zgomot de 19 dB, la treapta a doua 29 dB, la a treia treapta 34 dB, iar la a patra 39 dB. Unitatea exterioara este de asemenea silentioasa si nu va va deranja vecinii; aceasta scoate un zgomot de 45 dB.

Acest aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL este dotat cu un sistem dublu de filtrare; pe langa particulele de praf, acesta retine mirosurile neplacute si bacteriile din aerul recirculat.

Functii aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL

Pe langa functiile clasice de racirea aerului si incalzirea acestuia, LG G12WL are multe functii inovatoare pentru a va crea confortul dorit.

Toate functiile pot fi accesate cu ajutorul telecomenzii cu touch screen. In plus, cu ajutorul functiei hot keys veti putea controla rapid aerul conditionat cu ajutorul functiilor utilizate frecvent.

Flux de aer 3D. Acest aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL distribuie aerul pe trei directii astfel incat, suprafata camerei este racita uniform.

Modul silentios. Acesta va ajuta sa dormiti cu aparatul de aer conditionat pornit, fie in noptile caniculare, fie atunci cand doriti sa beneficiate si de alte functii in afara de racire. Cu ajutorul acestei functii, unitatea exterioara va produce un zgomot mai redus cu pana la trei dB, in acelasi timp se reduce si zgomotul unitatii interioare, permitand un somn odihnitor.

Auto restart este o functie care va permite sa nu va faceti griji in cazul intreruperii cu energie electrica. Aparatul de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL va reporni automat atunci cand acesta va fi realimentat cu energie electrica.

Timer. Cu ajutorul acestei functii puteti programa aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca la un anumit interval de timp.

Functia Turbo ajuta la obtinerea rapida a temperaturii dorite, mentinand-o constanta ulterior.

Cui recomandam un aparat de aer conditionat LG Artcool Stylist G12WL?

Recomandam LG Artcool Stylist G12WL tuturor celor care considera ca performanta se plateste deoarece LG G12WL nu este cel mai ieftin aparat de aer conditionat, dar nici cel mai scump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here