Aparat de aer conditionat LG Econo Inveter Z09EM – pareri si review

0
578

Odata cu sosirea verii si a zilelor caniculare, indicele de confort termic scade ingrozitor, asadar este timpul pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat.

Stiti deja de compania LG, este una dintre cele mai bune in domeniul aparatelor electrocasnice si dispune de ultima tehnologie si inovatie. Aparatul de aer conditionat LG Econo Inveter Z09EM este cel mai potrivit pentru casa dumneavoastra, la un pret foarte avantajos.

Vezi mai multe informatii despre produs!

Caracteristi generale

Aparatul de aer conditionat LG Econo Inverter Z09EM, este un aparat standard, de dimensiuni 75.6cm x 26.5cm x18.4cm. Design-ul este unul clasic, simplist de culoare alba, se potriveste perfect in orice camera, raceste cu usurinata aproximativ 20m. Temperatura maxima de racire este de 48 grade (vara), iar cea minima de 10, temperatura maxima de incalzire este de 24 grade (iarna), iar cea minima de 10. Aparatele de aer conditionat LG sunt proiectate pentru instalare mai simpla si mai eficienta, indiferent de mediul ambiant.

Compresorul este de tip Inverter Z09EM, 9000BTU, este un model nou de compresor avand capacitatea frigorifica variabila, impreuna cu o unitate de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor.

Astfel, la pornirea aparatului, compresorul acestuia functioneaza la capacitatea lui nominala, incercand sa raceasca incaparea. Un teromostat sesizeaza cand a fost atinsa temperatura dorita si da o comanda compresorului sa se opreasca. Tehnologia Inverter reduce consumul de energie al aparatelor de aer conditionat cu 30% raportat la aparatele conventionale, acestea fiind si mult mai silentioase.

Nivelul de zgmot al unitatii interne este de 39dB, avand o greutate de 7.4kg.

Consumul energetic

Acest aparat se incadreaza in clasa de energie racire A+, cu o capacitate de racire de 8350BTU, iar clasa energetica la incalzire A, cu o capacitate de incalzire de 10920BTU. Capacitatea nominala la racire este de 950W, iar la incalzire de 730W.

Functii si performante

Filtrul de aer cu dubla protectie este prima linie de aparare, conceput pentru a capata initial particulele de praf de peste 10 micrometri, apoi elimina particuele fine,bacterii din diverse alte surse.Acest filtru elimina pana la 99.9% din bacteriile din aer in 18h.

Functia Auto Cleaning (autocuratare) previne formarea de bacterii si mucegai pe schimbatorul de caldura oferind un mediu mult mai curat.Datorita acestei functii se elimina toate substantele care dauneaza pentru organismul uman.

Functia Comfort Air,regleaza palele intr-o pozitie presetata ce deviaza aerul frunizat astfel incat sa evite suflarea direct spre omenii aflati in incapere.

Functia Jet Cool ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile.Reduce temperatura aerului pana la 18gradeC timp de 30 minute cu doar un singur clic.

Functia Fast Heating
(incalzire rapida), incalzeste usor o camera si consuma mai multa energie si poate fi un inconvenient daca vrei sa simti cald mai repede.

Filtru de antipraf elimina si absoarbe praful din aerul vehiculat.

Acest aparat beneficiaza de cea avansta tehnologie Wi fi.Puteti porni aparatul doar cu un smartphone.
Aparatul mai dispune de 4 functii de climatizare,racire/incalzire, ventilatie si dezumidificare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here