Aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM

0
962
Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM

Dorești să cumperi un aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM? Faci alegerea perfectă! Acesta este un aparat de aer condiționat modern, cu un aspect plăcut, care vă poate oferi siguranța că vara aceasta casa dumneavoastră nu se va mai transforma într-un cuptor gigantic dat la temperatură maximă.

Chiar dacă lunile de cuptor au trecut / vor trece, vă asigurăm că LG Econo Inverter Z12EM vă poate oferi căldura necesară pe timp de iarnă, consumând mult mai puțină energie electrică decât ar consuma o eventuală centrală electrică.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM

LG Econo Inverter Z12EM este un aparat de culoare alb imaculat, cu un design plăcut ochiului, care poate reuși cu siguranță să își găsească un loc la dumneavoastră în casă sau la birou.

Acesta, fiind un aparat de aer condiționat de tip split este alcătuit dintr-o unitate interioară care cântărește 8,5 kilograme și măsoară 798 x 292 x 214 milimetri și dintr-o unitate exterioară, care la rândul ei cântărește 28 de kilograme și măsoară 717 x 483 x 230 milimetri.

Aerul condiționat LG Econo Inverter Z12EM beneficiază de 12.000 BTU, motiv pentru care suntem siguri că dacă camera în care locuiți nu are mai mult de 25-30 mp, veți putea aduce camera la temperatura dorită într-un timp scurt.

Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM (2)Aparat de aer conditionat LG Econo Inverter Z12EM (3)

Aparatul de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM este dotat și cu tehnologie de tip Inverter, această tehnologie oferindu-i teoretic aparatului o eficientă crescută și un zgomot cât mai mic. Însă, în realitate zgomotul unității exterioare poate ajunge chiar și la 65dB, un zgomot care este posibil să-i deranjeze pe unii vecini mai pretențioși.

Clasa energetică

Aparatul de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM se încadrează în două clase energetice. Funcția de încălzire este de clasa A în timp ce funcția de răcire este de clasa A+.

Acest lucru oferindu-vă avantajul să îl folosiți atât vara cât și iarna la un consum redus de energie electrică.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM

Este adevărat că până acum aparatul de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM nu s-a ridicat atât de mult la așteptările dumneavoastră, încât să fiți dispuși să plătiți o sumă relativ mare pentru el. Însă, veți fi uimiți să vedeți câte funcții poate să dețină acest aparat.

Cu siguranță vă doriți ca atunci când ajungeți acasă, să dați drumul la aerul condiționat și să se facă răcoare într-un timp cât mai scurt. Cu ajutorul funcției “Jet Mode” camera dumneavoastră poate ajunge la 18 grade Celsius în mai puțin de 30 de minute, printr-o singură apăsare de telecomandă.

O altă funcție inovatoare pe care o are LG Econo Inverter Z12EM este aceea de posibilitate a reglării direcției aerului pentru a evita diversele probleme de sănătate în cazul în care aerul condiționat bate fix în direcția în care te afli și tu.

Dacă măcar o dată ați pierdut telecomanda de la televizor sau de la sistemul audio fix atunci când vă doreați să te folosești de ele, fii sigur că și telecomanda de la aerul condiționat LG Econo Inverter Z12EM o vei pierde. Acesta este motivul pentru care funcția “Wi-Fi Ready” îți va fi de mare folos. Această funcție te ajută să controlezi aerul condiționat de pe telefonul tău mobil, în cazul în care ai unul inteligent (iOS / Android).

Concluzie

Iți recomandăm acest aparat de aer condiționat LG Econo Inverter Z12EM în cazul în care:

  • sunteți dispuși să dați o sumă destul de mare de bani pentru o firmă cu renume;
  • vă doriți comoditate mare, aparatul reușind cu siguranță să vă ofere asta prin funcția “Wi-Fi Ready”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here