Aparat de aer conditionat LG Deluxe DM24RP, 24000BTU – pareri si review

0
666

Daca vara aceasta vrei sa te odihnesti in locuinta ta, fara a te incalzi, atunci asigura-te ca ti-ai instalat aparatul de aer conditionat din timp. Nu trebuie sa-ti mai fie teama de consumul de energie sau de pretul aparatului, deoarece modelele actuale sunt mai accesibile dar si mai economice decat ce intalneam in anii trecuti. Aparatul pe care vi-l recomandam este un produs de top, calitate si cu un consum de energie foarte bun, este aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM24RP.

Caracteristici generale

Aparatul se incadreaza in standardele actuale, fiind un model clasic, pe care il puteti integra cu usurinta pe orice perete din locuinta. Are o putere maxima de 24000BTU, este recomandat pentru locuinte foarte spatioase, raceste o suparfata de 77m. Dimensiunile sunt de 998mm x345mm x210mm.Zgomotul emis de unitatea interna este de 31dB, foarte silentios. Temperatura minima de operare racire este de -15grade, iar cea maxima de 18(vara), temperatura minima de operare incalzire este de -15grade, iar cea maxima de 48(iarna).

Dispune de un filtru cu dublu de protectie destinat particulelor de praf cu dimensiunii mai mari de 10 micro, astfel ca aerul ventilat este intotdeauna curat, lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii.

Tehnologia Inverter de la LG controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelugind durata de viata a compresoarelor individuale. Randamentul este astfel imbunatatit cu pana la 30-40%.

Clasa energetica

Acest sistem de climatizare are o performanta extraordinara la consumul de energie. Aparatul se incadreaza in clasa energetica de racire A++, iar cea de incalzire A+. Consumul nominal la racire este de 2275W cu o capacitate de 6600W. Consumul nominal la incalzire este de 2238W, cu o capacitate de 7500W.

Functii si performante

Sistemul de filtrare Plasmaster Ionizer Plus este unul dintre cele mai performante pe aceasta gama de produse. Sterilizeaza atat aerul care circula prin echipamentele de climatizare dar si substantele daunatoare si mirosurile neplacute din spatiul respectiv.

Filtru antipraf capteaza particulele foarte mici de praf din aer, necesita operatii curente de intretinere, se scoate din aparat, si se spala cu apa rece.

Functia Confort Air regleaza palele intr-o pozitie presetata ce deviaza aerul furnizat astfel incat sa evite suflarea direct catre oamnei care se afla in camera.

Sistemul Gold Fin protejeaza suprafata schimbatorului de caldura impotriva uzurii si a coroziunii.

Functia Control Activ de Energie ajusteaza nivelul consumului de energie si capacitatea de racire prin controlul frecventei maxime a motorului compresorului.

Functia Jet Mood reduce temperatura aerului pana la 18grade timp de 30 minute cu doar un singur clic.

Functia de curatare automata previne formarea de bacterii sau mucegai pe schimbatorul de caldura, oferind un mediu mai placut si confortabil. Prin eliminarea umiditatii si bacteriilor lasate in insalatia de aer conditionat, aceasta functie elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

Sleep/Night mode, acest mod asigura o experienta mai linistita, mai calma pentru utilizator, prin reducerea nivelului de zgomot cand sunteti gata sa va odihniti.

Cu energy display economisiti energie prin monitorizarea nivelului de consum de pe panoul de afisaj al unitatii interioare. Pe disaplay-ul LED de pe unitatea interioara se afiseaza utilizarea curenta de energie prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda.

Acest aparat este prevazut cu functia Wi-fi, astfel puteti controla activitatea aparatului prin utilizarea dispozitivelor conectate la internet. Unitatile de aer conditionat de la LG pot distribui aerul in 4 directii.

Auto Restart, este folositoare in cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here