Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery – pareri si review

0
819

Achizitionarea unui produs electrocasnic trebuie sa se faca dupa o atenta cercetare a pietii. In primul rand trebuie ales un produs calitativ, fiabil care sa corespunda nevoilor tuturor membrilor familiei. De asemenea, raportul calitate pret trebuie sa fie unul rezonabil pentru ca aparatul sa reprezinte o investitie sigura si profitabila. Unele dintre cele mai bine vandute aparatele electrocasnice sunt aparatele de aer conditionat. Acestea dispun de 2 functii care permit atat racirea incaperii pe timpul verii, cat si incalzirea pe timpul iernii. Sunt foarte putin oameni care profita si de acest aspect, de cele mai multe ori alegand sa foloseasca aparate alternative de incalzire.

Avantajele cumpararii aparatului de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery

Este unul dintre cele mai inovatoare aparate din punct de vedere al designului. LG vine cu o imagine interschimbabila care asigura un plus de eleganta si stil intregii incaperi. Aspectul unui banal aparat de aer conditionat este acum revolutionat gratie sistemului Artcool care permite schimbarea fotografiilor in functie de preferintele utilizatorului.

Este dotat cu un filtru cu plasma care permite filtrarea aerului. Sunt eliminate toate particulele de praf, dar si parul de animale pentru ca aerul respirat sa fie unul proaspat si sanatos. Este un aparat ideal pentru familiile cu copii, acestia fiind cei mai predispusi la aparitia alergiilor sau a bolilor respiratorii specifice varstei.

Are o capacitate de 12000 BTU iar suprafata acoperita este de 35 m2, ceea ce inseamna ca este perfect pentru uz rezidential putand fi amplasat intr-o locuinta cocheta si destul de spatioasa. Consumul este unul redus gratie incadrarii aparatului in clasa energetica A++. Consumul de energie electrica va fi unul mic indiferent de perioada de utilizare a aparatului, acest aspect reprezentand unul din punctele forte ale modelului produs de LG.

Dispune si de functia speciala de autocuratare care ii permite sa isi curete interiorul unitatii interioare fara nici cel mai mic efort din parte utilizatorului. In felul acesta, se asigura un flux continuu de aer proaspat si curat necesar pentru o viata sanatoasa.

De asemenea, asigura si o dezumidificare la cele mai inalte standarde stabilite de normele europene in vigoare, capacitatea fiind de 1.5 l/h, mai mult decat suficient pentru a pastra nivelul umiditatii la cote normale.

Din pacate pretul mult prea ridicat poate reprezenta un real inconvenient pentru cei mai multi clienti, dar performanta si calitatea il transforma intr-unul dintre cele mai apreciate produse comercializate pana in prezent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here