Aparat de aer conditionat LG ARTCOOL Gallery G12PK – review

0
887

Fiecare spune, la un moment dat, ca isi doreste ceva cu adevarat deosebit in viata lui, in casa lui, ca vrea sa isi schimbe conditiile de trai si sa investeasca banii in ceva care cu adevarat sa ii placa, nu numai sa ii foloseasca! Acum exista aparatul de aer conditionat LG cu imagine interschimbabila si caracteristici impresionante! Mai bine de atat nici ca se poate!

Avantajele aparatului de aer conditionat ultra modern LG!

Unii nici nu si-ar fi imaginat ca la un moment dat, tehnologia va avansa intr-atat, incat sa existe si astfel de echipamente. Echipamentul Artcool LG permite schimbarea fotografiilor si, gratie unui sistem revolutionar, se poate modifica cu usurinta aspectul echipamentului de climatizare, in functie de preferinte.

Se poate vorbi, asadar, de un filtru cu plasma, un sistem de purificare al aerului cu totul nou, care reduce particulele microscopice de praf si impuritati si elimina bacteriile, blana de animale si reduce totodata si simptomele alergiilor si astmului.

Folosit in scop rezidential, acest aparat de aer conditionat standard, se monteaza pe perete si acopera o suprafata de 35 de metri patrati. Este eficient din punct de vedere energetic, cam tot ce si-ar putea dori un cumparator care pune accent pe calitate si performanta.

Insa, un mare dezavantaj il reprezinta pretul. Este echivalentul unui autoturism destul de bun second hand, sau unei mobile de sufragerie sau de dormitor completa, din cel mai fin lemn. Deci nu este pentru oricine si romanii nu prea isi fac rate suplimentare la banca sau refinantari numai pentru un simplu “moft”, ci aleg modele mai ieftine.

Pe cat de modern pare acest echipament, nu dispune de tehnologie Wi Fi, insa compenseaza in ceea ce priveste schimbarea fotografiilor de fundal. Ani de zile poate fi folosit fara niciun fel de probleme si cu siguranta nivelul de silentiozitate este cel optim pentru ca utilizatorii sa nu fie dezamagiti de investitia facuta.

Functiile Jet, Autocuratare, Power Save si Autorestart si de dezumidificare, ventilatie, incalzire si racire sunt caracteristice acestui produs care functioneaza fara probleme si isi indeplineste si rolul decorativ, secundar, pentru care a fost creat. Pentru o atmosfera perfecta in locuinta, pentru un look deosebit si o garantie extinsa, se recomanda cumparatorilor sa ia in calcul o asemenea achizitie de succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here