Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-12ION+KIT – Impresii

0
917
Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-12ION+KIT - Impresii

Vă doriți o soluție accesibilă la temperaturile nepotrivite de afară, indiferent de anotimp? Atunci un aparat de aer condiționat KYATO-12ION + KIT, Inverter, 12000 BTU este ceea ce căutați.

Acest aparat de aer condiționat vă poate ajuta să vă relaxați și în același timp să respirați un aer curat și sănătos.

Caracteristici generale

Aparatul este unul de tip split, fiind alcătuit din două componente principale: o unitate care se montează în interior și alta în exterior. Unitatea interioară are dimensiunile de 799 x 183 x 280 mm, cântărește doar 10 kg și poate emite un sunet maxim de 40 dB, fiind destul de silențios în comparație cu multe modele mult mai scumpe. Unitatea exterioară are dimensiunile de 761 x 256 x 551 mm, o greutate de 31 kg și poate produce un sunet cu intensitatea maximă de 48 dB, care cu siguranță nu va deranja pe nimeni. Ambele unități sunt albe.

Filtrul aparatului vă va proteja atât de praful din aer cât și de mucegai, iar ventilatorul are 4 trepte de viteză, pentru reglarea cu precizie a debitului de aer.

Kitul de instalare este inclus, iar în pachet veți găsi și o telecomandă inclusă. Dispune, de asemenea, și de afișaj.

Aparatul are capacitatea de răcire de 12000 BTU, fiind potrivit folosinței în încăperi cu suprafața între 24 și 35 mp. Capacitatea de încălzire este asemănătoare, de 11000 BTU.

Clasa energetică aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-12ION+KIT

Acest aparat de aer condiționat KYATO-12ION+KIT, Inverter, 12000 BTU face parte din două clase energetice diferite, având două funcționalități diferite, de încălzire și de răcire. Clasa de energie pentru încălzire este A+, în timp ce clasa de energie la răcire este A++. Acestea sunt două dintre cele mai eficiente clase, când vine vorba de economisirea consumului electric. Astfel, factura la energia electrică va fi cu mult redusă, lună de lună.

Puterea consumată la încălzire este de 980 W, iar cea consumată în timpul răcirii este de 1030 W.

Funcții și performanțe

Acest aparat de aer condiționat KYATO-12ION+KIT, Inverter, 12000 BTU dispune de o mulțime de funcții, care în combinație cu prețul accesibil și eficiența energetică îl fac un best buy.

Funcția dezumidificare este una dintre cele mai utile, aceasta având rolul de a elimina excesul de umiditate din aer. Sunteți protejat astfel de o mulțime de boli respiratorii, pe lângă plusul de confort oferit.

Funcția Turbo se asigură că atunci când veniți acasă de la serviciu, de exemplu, puteți porni aparatul de aer condiționat, iar acesta va atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil, crescând temporar debitul de aer.

Timer este modul care vă permite să programați pornirea sau oprirea aparatului în orice moment, în următoarele 24 de ore.

O funcție la fel de binevenită este Autorestart, care se asigură că, în cazul unei întreruperi a curentului electric, aparatul va reporni singur.

Merită să achiziționați un aparat de aer condiționat KYATO-12ION+KIT, Inverter, 12000 BTU?

Categoric da, dacă aveți un spațiu relativ mic de răcit și nu vreți să vă complicați cu multe funcții sau să cheltuiți prea mulți bani decât este necesar pentru un astfel de aparat. Acesta este eficient energetic, performant și silențios, singurul mic inconvenient fiind că nu excelează prin design, însă acest lucru nu i se poate reproșa, având în vedere prețul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here