Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-12ION 12000BTU – pareri si review

0
664

Din anii trecuti aveti experienta unor veri tot mai toride, cu temperaturi ridicate, ce va afecteaza confortul de zi cu zi? Motiv pentru care ar fi indicat sa luati cateva masuri in acest sens. Solutia pe care o propunem este montarea unui aparat de aer conditionat KYATO-12ION,eficient, avand un pret foarte mic, acesta incluzand si kitul de instalare inclus.

Caracteristici generale

Designul aparatului nu impresioneaza in mod deosebit, are un aspect clasic, de culoare alba ce se integreaza perfect in locuinta dumeavoastra. Dimensiunile unitatii interioare sunt de 799mm x280mm x183mm, mici fata de alte modele cu specificatii similare. Nivelul de zgomot este de 40dB, foarte silentios, ce poate fi utilizat chiar si pe timul noptii, fara a va deranja intr-un fel, iar greutatea este de 10kg. Raceste o suprafata de 30m,perfect pentru un apartament de 3 camere. Temperatura maxima de operare racire este de 48grade, iar cea minima de 15grade.

Acest aparat are in dotare un fitru antibacterian si un filtru anti-praf. Compresorul este de tip Inverter de 12000BTU. In prezent aceasta tehnologie este aplicata cu succes in realizarea aparatelor de aer conditionat, fiind abordata si de numerosi producatori de renume. In functionarea aparatelor, compresorul este unul dintre elementele cu rol major in reglarea temperaturii intr-o incapere. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere.

Consumul energetic

Acest aparat se incadreaza in clasa energetica de racire A++,cu o capacitate de racire de 11942BTU. Clasa energetica la incalzire este A+, cu o capacitate de incalzire de 13648BTU. Capacitatea nominala la racire este de1030W, iar cea la incalzire de 980W. Tensiunuea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Are 4 trepte progresive de ventilare, astfel incat veti putea directiona distribuirea aerului in functie de pozitia persoanelor din camera. Daca sub unitatea interioara se afla o persoana, indicat ar fi ca aerul sa fie directionat in tavan.

Aparatul de aer conditionat dispune de filtrele necesare pentru a evita dezvoltarea bacteriilor, dar si a mucegaiului. Filtru de praf are calitatea de a retine pana la 90% din particulele de praf din aer, iar cel de mucegai , are rolul de a mentine schimbatorul de caldura uscat.

Functiile din dotare sunt cele standard:dezumidificare, racire,incalzire si ventilatie.

Dezumidificarea reduce umezeala din aer creeand un confort sporit.

Functia Sleep/night mode, al aparatului poate fi foarte folositor deoarece ajusteaza temperatura in timpul noptii.

Functia Autorestart, aceasta functie de pornire automata a unitatii este foarte folositoare in urma unei pene de curent daca doriti ca aceasta sa revina la setarile initiale.

Functia Timer va permite sa programati pornirea sau inchiderea aparatului la un anumit interval de timp.

Ionizatorul este folosit pentru a elimina aparitia infectiilor bacteriene aeroportate si de a reduce acumularea de electricitate statica,contribuie la starea de bine.

Functia Eco poate atinge repede temperatura dorita prin operarea la o frecventa ridicata si cu un flux crescut de aer,obtinandu-se astfel o economie de energie cu 20%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here