Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-09ION+KIT – Impresii

0
708
Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-09ION+KIT - Impresii

Vă doriți un aparat de aer condiționat ieftin, cât mai silențios și cu performanțe notabile? Atunci un aparat de aer condiționat KYATO-09ION+KIT, Inverter, 9000 BTU este alegerea perfectă.

Acest aparat vă va păstra camera călduroasă pe timp de iarnă și răcoroasă în timpul temperaturilor ridicate de vară, fără consuma prea multă energie.

Caracteristici generale

Unitatea interioară a aparatului are dimensiunile de 799 x 183 x 280 mm, o greutate de doar 10 kg și poate produce un sunet maxim de 40 de dB, mai mic decât cel emis de multe alte modele asemănătoare sau chiar mai scumpe. Unitatea exterioară măsoară 760 x 256 x 551 mm, cântărește 30 kg și emite un sunet de până la 48 dB, care cu siguranță nu va deranja pe nimeni. Ambele unități sunt albe.

Ventilatorul are 4 trepte de viteză, pentru un control îmbunătățit al circulației aerului, iar kitul de instalare este inclus. În plus, acest aparat de aer condiționat KYATO-09ION+KIT, Inverter, 9000 BTU dispune de afișaj și de o telecomandă pe care o veți găsi în pachet.

Filtrul aparatului vă va proteja atât contra prafului din aer, cât și contra mucegaiului.

Capacitatea de încălzire dar și de răcire a aparatului este de 9000 BTU. Acesta este potrivit pentru utilizarea în încăperi cu suprafețe între 18 și 25 mp.

Clasa energetică

În privința consumului de electricitate, acest model nu vă va dezamăgi, în ciuda prețului mic. Clasa energetică la încălzire este A+, în timp ce clasa energetică la răcire este A++. Acestea sunt două dintre cele mai eficiente clase când vine vorba de economia curentului electric, fiind depășite doar de clasa A+++. Veți observa astfel lună de lună importanța unui aparat eficient energetic.

Puterea consumată la încălzire este de 700 W, în timp ce cea pentru răcire este de 800 W.

Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-09ION+KIT - Impresii (2) Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-09ION+KIT - Impresii (3) Aparat de aer condiționat KYATO, KYATO-09ION+KIT - Impresii (4)

Funcții și performanțe

Deși prețul destul de mic ar putea sugera altceva, acest aparat de aer condiționat KYATO-09ION+KIT, Inverter, 9000 BTU impresionează și când e vorba de funcții suplimentare.

Funcția Eco are scopul de a economisi energie cu aproximativ 30% prin operarea cu un flux crescut de aer, la o frecvență ridicată.

Modul Sleep obține și el o economie la energie, crescând sau reducând temperatura, cu 2 °C în primele două ore, urmând ca în următoarele 5 ore temperatura să fie menținută. În acest mod, aparatul se va opri după 7 ore de funcționare.

Nu putea lipsi funcția Turbo, care are rolul de a aduce camera la temperatura setată anterior cât mai repede posibil, punând astfel confortul pe primul loc prin creșterea temporară a capacității de răcire.

Funcția dezumidificare este una foarte utilă. Aceasta se ocupă cu eliminarea excesului de umiditate din mediu, exces care poate duce la boli respiratorii sau cel puțin disconfort.

Modul Timer vă permite să alegeți intervalele de timp, din următoarele 24 de ore, în care aparatul să pornească sau să se oprească.

Nu putea funcția autorestart, care se asigură că în cazul întreruperii electricității pentru moment, aparatul repornește cu setările anterioare.

Dispune, de asemenea, și de funcția de autodiagnoză, care vă oferă informații vitale despre funcționarea defectuoasă a aparatului, dacă este cazul.

Cui recomandăm un aparat de aer condiționat KYATO-09ION+KIT, Inverter, 9000 BTU?

Acest aparat este foarte potrivit pentru oricine își dorește o soluție accesibilă la problema temperaturilor nepotrivite din orice anotimp, și care apreciază funcțiile suplimentare pentru confort și consumul redus de energie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here