Aparat de aer conditionat inverter Haier Tundra 12000BTU – pareri si review

0
780

Multi dintre voi ati trecut prin zile de vara sufocante, incercand sa va racoriti la briza unui ventilator sau, din contra, de zile de iarna petrecute in frig, cu caloriferele reci, incercand sa va incalziti cu solutii ineficiente? Uitati de acele momente neplacute si incercati sa va relaxati la briza placuta oferita de aerul conditionat Haier Tundra.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat inverter Haier Tundra

Culoarea alba si dimensiunile mici 820mm x280mm x195mm, permit incadrarea lui in orice spatiu, cantarind doar 9kg. Este un model silentios, pentru a nu deranja pe perioada functionarii sale, unitatea interioara produce un zgomot secvential de (24,24,34,40)dB. Unitatea exterioara este si ea alba, cu dimensiunile de 780mm x245mm x540mm, cu o greutate de 28.6kg. Temperatura minima si maxima de operare racire este de -10C, +43C, iar temperatura de incalzire -15C si +24C. Raceste o suprafata de 35mp.

Filtru antibacterian
este unul dintre cele mai performante, in momentul de fata. Elimina particulele de praf si microorganismele daunatoare sanatatii(virusuri,bacterile).

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat inverter Haier Tundra

Clasa de racire a aparatului este A++, cu o capacitate de racire de 12280BTU,clasa de incalzire este A+, cu capacitate de 12630BTU. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna.

Functii si performante

Compresorul este actionat de un motor, iar viteza de rotatie a motorului depinde de frecventa de alimentare. Invertorul moduleaza frecventa de alimentare pentru a controla viteza de rotatie a motorului .Regleaza puterea in functie de cerintele spatiului de climatizat, astfel incat acestea vor consuma doar atata energie cat este necesar, nici mai mult nici mai putin. Aceasta tehnologie monitorizeaza constant temperatura incaperii, consumul de energie va fi cu 30% mai mic dect in cazul folosirii unui aparat de aer conditionat clasic.

Echipamentul isi ajusteaza in mod continuu puterea de racire sau incalzire pentru a asigura temperatura dorita, in acest fel se sporeste gradul de confort al uitlizatorului.

Datorita butonului HEALTH AIR cele 2 lamele proiectate pentru controlul zonei de suflare a aerului, persoana este ferita de fluxul de aer orientat catre ea, aceasta ducandu-se in sus pe racire sau in jos pe incalzire.

Programul DRY va reduce nivelul de umiditate din camera fara fluctuatii de temperatura, iar Timer este un temporizator ce permite pornirea/oprirea aparatului, dupa un interval de timp specificat.

FAN ONLY
aparatul poate fi folosit ca si ventilator, doar pentru ventilarea aerului, fara a se realiza racirea sau incalzirea acestuia.

SWING este modul de baleiere automata, se asigura o distribuire egala a aerului si o temperatura a incaperii uniforma.

Modul QUIET – unitatea interioara este realizata cu modul de functionare silentios, cu un nivel scazut de zgomot. Optimizarea tehnologica de control al zgomotului, cum ar fi ajustarea frecventei compresorului, controlul vitezei ventilatorului si designul fluxului de aer, scazand nivelul de zgomot chiar sub 20dB.

In modul de utilizare turbo aparatul micsoreaza timpul pana la atingerea temperaturii setate, apoi mentine aceasta temperatura cu un consum minim de energie electrica

Modul Sleep setarile de temperatura si de zgomot pot fi ajustate la un nivel mai confortabil pe timpul noptii.

Functia Timer permite oprirea/pornirea aparatului dupa un interval de timp specificat.

Auto curatarea
ajuta la mentinerea schimbatorului de caldura curat, fara mucegai, bacterii sau praf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here