Aparat de Aer conditionat Inverter GALANZ AC-09HP33 – pareri si review

0
620

Un aparat de aer conditionat nu trebuie sa coste cat o masina la mana a doua pentru a fi eficient si nici nu trebuie sa fie produs de o firma producatoare de renume in intreaga lume. Este suficient sa isi faca treaba bine si sa nu consume mult si utilizatorii vor fi multumiti. Acesta este si cazul aparatului de aer conditionat Galanz, la un raport calitate-pret foarte bun!

Avantajele aparatului de aer conditionat Galanz

Un dispozitiv modern, cu o eficienta crescuta, aparatul de aer conditionat Galanz face fata cu succes tuturor cerintelor si exigentelor cumparatorilor. Cu alte cuvinte, este incadrat in clasa energetica A++, ceea ce inseamna un consum redus de energie, chiar si atunci cand merge pe perioade indelungate, chiar si pe timp de noapte.

De asemenea, compresorul este modern, marca Panasonic si asigura o performanta nebanuita pentru un astfel de echipament, cu ventilator in trei trepte, ce garanteaz racoare in zilele caniculare de vara.

De acum nimeni nu mai trebuie sa suporte caldura din aparatamente, sau din case, sau sa dea fuga la strand, in magazinele mari ori la terase, ci pot sta alaturi de familie si, de ce nu si de prieteni, la o limonada rece, la temperatura adecvata corpului.

Gratie noului model de aparat de aer conditionat, care acopera cu succes o suprafata de pana la 25 de metri patrati si cu o capacitate de racire de 9000 BTU, romanii se pot intoarce linistiti acasa, stiind ca nu vor fi intampinati de o atmosfera sufocanta.

Ceea ce poate fi privit ca un dezavantaj inca dinainte de achizitionarea produsului, este faptul ca nu vine cu kitul de instalare inclus, iar nivelul de zgomot este destul de ridicat, nu deranjant, insa suficient incat sa atraga atentia oricui.

Pretul este insa foarte bun, iar designul modern. Aparatul merge pe ventilatie, incalzire si racire si beneficiaza de functii precum Auto Restart, Timer, regim Turbo sau Night Mode. Tehnologia moderna il face alegerea perfecta a familiilor care isi doresc mai mult confort in propria locuinta.

Cu alte cuvinte, raportul calitate-pret este foarte bun si investitia isi merita fiecare banut, pentru ca nu se compara confortul resimtit in casa dupa instalarea acestui echipament, cu teroarea de dinainte de folosirea lui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here