Aparat de aer conditionat Inventor Omnia Plus O2MVI-12, 12000BTU – review

0
744

In zilele fierbinti de vara si noptile lungi fara odihna, nu exista un remediu mai bun impotriva caldurii decat confortul racoros al casei. Noul dumneavoastra aparat de aer conditionat pune capat zilelor de vara fierbinti si istovitoare si va permite sa va odihniti. Invingeti arsita cu propriul dumneavoastra aparat de aer conditionat Invertor Omnia Plus O2MVI-12, in aceasta vara.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Invertor Omnia Plus O2MVI-12, 12000BTU

Are un design simplu, alb ce se potriveste perfect cu orice interior. Unitatea interioara are un mic display ascuns cu LED, ce afiseaza programul folosit si temperatura setata.

Dimnesiunile unitatii sunt lungime 805mm, latime285mm si inaltime 194mm cu o greutate de 7.2kg, iar cea exterioara cantareste 25.5kg cu dimensiunile de lungime770mm, latime555mm si inaltime300mm. In ce priveste zgomotul nu trebuie sa va faceti griji, aparatul este destul de silentios de 41dB la cea mai mare treapta de ventilare. Are o capacitate generala de 12000BTU si raceste o suprafata de 30mp.

Aparatul este dotat cu un modern avansat de sistem activ de filtrare ACF. Filtru cu tripla actiune cu Vitamina C, Ioni de Argint si Filtru Catalizator, va protejeaza pielea si imbunatateste calitatea aerului.

Vitamina C creste productia de colagen
Ionii de Argint elimina bacteriile si microbii din aer
Filtru Catalizator opreste reproducerea bacteriilor si ca urmare duce la eliminarea acestora.
Aparatul mai dispune si de un filtru sterlizator HEPA. Aceasta elimina pana si cele mai mici particule de praf din aer. Elimina germenii si bacteriile reducand sansa aparitiei alergiilor sau a altor probleme de sanatate, oferind o calitate si o puritate superioara a aerului.

Puternicul ionizator produce atat ioni pozitivi cat si ioni negativi care, atunci cand se ciocnesc, elibereaza energia capabila sa elimine mirosurile, lasand o atmosfera proaspata in camera.

Clasa energetica

Aparatul face parte din clasa energetica de racire A++, cu o capacitate nominala la racire de 3.52kW, iar clasa energetica incalzita A+, cu o capacitate nominala la incalzire de 3.81kW. Consumul nominal la racire este de 1,256W,iar cel la incalzire de 1.154W.

Functii si performante

Tehnologia DC Inverter are un consum redus de energie, imbunatatind totodata confortul in momentul utilizarii.

Cu pana la 12 trepte ale motorului ventilatorului unitatii interioare, asigura un control mult mai precis al temperaturii si furnizeaza un flux de aer confortabil.

Functia Turbo raceste sau incalzeste rapid incaperea pentru asigurarea unui confort, iar dupa 20 minute , unitatea revine automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

Modul Good Sleep
– control automat pentru un mediu mai bun, avand in vedere ritmurile somnului uman. Cand dormiti se mentiune o temperatura optima pentru somnul sonor iar cand te trezesti acesta revine la setarile initiale.

Auto diagnosticarea este un sistem inteligent ce depisteaza propriile erori, astfel daca in caz ca apare o functionaare anormala, aparatul se va opri automat pentru a proteja sistemul.

Telecomanda este echipata cu un senzor de temperatura. Atunci cand functia Follow Me este activata, temperatura detectata de telecomanda este sincronizata cu cea a aparatului, oferindu-va astfel conditiile ideale oriunde v-ati afla in incapere.

Wifi Ready cu aceasta functie puteti sa controlati cu smartphone-ul aparatul cu usurinta de oriunde va aflati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here