Aparat de aer conditionat Hyundai 12000 BTU – ieftin si bun

0
927
Aparat de aer conditionat Hyundai inverter 12000 BTU

Aparat de aer conditionat ieftin si bun, cu o clasa energetica foarte buna pentru racire: A++ este aparatul de aer conditionat Hyundai inverter 12000 BTU dotat cu compresor Panasonic.

Compresorul unui aparat de aer conditionat este foarte important si ar trebui sa fie un reper in momentul in care dorim sa achizitionam un aparat de aer conditionat cu o durabilitate mai lunga. Aparatul de aer conditionat Hyundai inverter 12000 BTU este silentios, are un pret bun si poate fi achizitionat online.

Caracteristici

Aparatul de aer conditionat Hyundai 12000 BTU este ideal pentru a raci suprafete de maximum 25-30 mp, atat locuinte cat si birouri. Daca doriti sa montati mai multe unitati interioare, fiind un aparat de aer conditionat de tip split, trebuie sa montati acelasi numar de unitati exterioare. Daca doriti sa economisiti spatial de afara va trebui sa va orientate catre un aparat de aer conditionat multi-split.

Acest aparat de aer conditionat are o unitate interioara de 10 kilograme care masoara 800×280×190 mm si o unitate exterioara de 28 kilograme care masoara 715×235×540 mm.

Dotat cu tehnologia Inverter si cu compresor Panasonic, aparatul de aer conditionat de la Hyundai este foarte silentios, producand un zgomot al unitatii interne de aproximativ 40-50 dB, iar unitatea externa da un zgomot de 63 de dB. Achizitionandu-l, puteti fi siguri ca nu o sa va deranjeze nici familia si nici vecinii.

Filtrul catalizator rece ajuta la inlaturarea mirosurilor neplacute rapid si eficient din aer circulat.

Clasa energetica

Aparatul de aer conditionat Hyundai se incadreaza in doua clase energetice: clasa A++ pentru racire si clasa A pentru incalzire. Acest lucru il clasifica drept un aparat de aer conditionat econom si eficient si il puteti utiliza pe parcursul intregului an fara sa va faceti griji in privinta facturilor de la electricitate.

Functiile aparatului de aer conditionat Hyundai 12000 BTU

In afara de functiile clasice de racire si incalzire, aparatul de aer conditionat de la Hyundai este dotat cu Auto Restart, program pe timp de noapte, distribuire multidimensionata a aerului, dezghetare automata si autodiagnoza.

Functia Auto Restart este utila atunci cand se intrerupe curentul electric in timpul functionarii aparatului de aer conditionat. O data cu remedierea acesteia, aparatul de aer conditionat va reporni la setarile anterioare fara sa fie nevoie sa interveniti.

Programul pe timp de noapte va permite sa va odihniti cu aparatul de aer conditionat pornit. In timpul somnului, aparatul de aer conditionat va fi mult mai silentios.

Distribuirea multidimensionala a aerului ajuta la racirea uniforma a aerului din incapere sau din locuinta.

Ce ne place la aparatul de aer conditionat Hyundai

  • Este ieftin
  • Este silentios
  • Compresorul este Panasonic
  • Este econom
  • Distribuie aerul multidimensional si raceste camera uniform
  • Este dotat cu un filtru care inlatura mirosurile neplacute
  • Are o clasa performanta de racire: A++

Daca se potriveste in locuinta dumneavoastra sau la birou, achizitionati-l cu incredere.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here