Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB 18000BTU – review

0
649

Vara nu este pe placul tuturor, mai ales cand zilele caniculare te fac sa transpiri in nestire, cu toate ca nu depui niciun efort. Tocmai, de aceea achizitionarea unui aparat de aer conditionat este o alegere cat se poate de inspirata, asta insemnand sa ai o temperatura placuta acasa. Daca sunteti dispusi sa alocati un buget mai mare, atunci aparatul de aer conditionat Hitachi PerfromanceRAK-50RPB-RAC-50WPB, este cel mai potrivit.

Caracteristici generale

Avand un design clasic si alb, poate sa se integreze perfect in orice incapere. Dimnesiunile unitatii sunt de lungime 900mm, latime 295mm si inaltime 230mm, cu o greutate de 10kg. Zgomotul emis de unitate variaza de la 25dB pana la 46dB, este foarte silentios, nivelul acesta se atinge la cea mai mare treapta de ventilate .Unitatea exterioara este si ea tot alba, avand dimensiunile de 792mm x299m x600mm cu o greutate de 60kg. Temperatura minima de operare racire este de -10C, iar cea maxima de 43C. Temperatura minima de operare incalzire este de -15C, iar cea minima de 21C.

Sistemul de filtrare Nano Titanium Wassabi este unul dintre cele mai importante de pe piata, la ora actuala. Filtrele au in componenta oxizi de titan de dimensinuni nanometrice si sunt acoperite cu particule de wassabi. Actiunea combinata a celor doua componente permite o filtrare mai buna a aerului si dizolvarea agentilor patogeni. Wassabi este bine cunoscut pentru efectele sale antibacteriene si antimucegai eliminand alergenii, bacteriile si mirosurile neplacute.

Clasa energetica

Clasa de energetica racire a acestui aparat este A++, iar cea de incalzire A+. Are un comsum mic de energie, deoarece este incadrata in aceasta clasa. Capacitatea de racire este de 18000BTU, ceea ce inseamna ca raceste o suprafata de 50mp.

Functii si performante

Acest aparat dispune de un compresor Inverter DC Rotativ. Compresorul rotativ foloseste un magnet special care asigura o rotatie fara atingeri, la un consum redus de energie. Tehnologia PAM micsoreaza pierderile de putere la un nivel mai mic de 1% performanta fiind mentinuta chiar si la temperaturi extreme. Atat ventilatorul unitatii interioare cat si cel exterior au fost marite ca sa atinga performante ridicate.

Aparatule este dotat si cu cateva functii speciale:

Leave Home este o functie potrivita pentru perioadele cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din incapere sa nu scada sub 10 grade.

Sleep Timer
cu aceasta functie se decide numarul orelor de functionare a aparatului in timpul somnului pentru a economisi energie prin ajustarea automata a temperaturii.

Info este un buton pentru a cunoaste temperatura ambientala sau consumul de energie in Kw din luna curenta si precedenta sau orice cod de alarma in caz de defectiuni.

Functia Powerful functioneaza la viteza maxima a compresorului si are un debit de aer maxim timp de 20 minute pentru a obtine rapid o senzatie de confort.

Functia Weely Timer va permite sa presetati activitatea aparatului pana la 6 cicluri de pornire pe zi. De asemena sistemul, va putea memora doua programe de functionare, unul de vara si unul de iarna.

Functiile Eco si Silent au fost implementate pentru ca fiecare utilizator sa isi poata creea conditiile optime. Eco reduce activitatea aparatului avand economii energetice, iar Silent este ideala atunci cand va odihniti, asigura unitatii interioare o activitate cat se poate de silentioasa.

Autocuratarea persupune mentinerea uscata a schimbatorului de caldura pentru a nu oferi sansa ca bacteriile sau mucegaiul sa adere pe suprafata acestuia, ambele fiind considerate principala cauza a mirosurilor neplacute.

Aparatul dispune si de un sistem de economisire a energiei:
Debit de aer,Ventilator de dimensiuni mari,Dimensiunea flaspului,Schimbator de caldura Lambda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here