Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB

0
1177
Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB

Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB 18000 BTU este acum la un pret ideal pentru cei care doresc sa raceasca o suprafata de aproximativ 40 de mp. Cum suntem la mijlocul verii, putem beneficia de oferte la aparatele de aer conditionat.

In cazul in care doriti acest aparat de aer conditionat pentru firma, este bine sa chemati un specialist pentru a va calcula numarul de BTU necesari in functie de numarul persoanelor care vor lucra acolo.

Caracteristici generale

Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB se potriveste in orice casa fiind un aparat de aer conditionat complet alb, avand in mijloc scris logo-ul firmei HITACHI. Acesta este un aparat de aer conditionat de tip monosplit. Unitatea interioara cantareste aproximativ 10 kilograme si masoara 295 x 900 x 230 (mm).

Pentru ca aparatul de aer conditionat nu trebuie sa bata direct spre noi, Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB distribuie aerul uniform cu un sistem inovator 3d astfel incat racirea se va face uniform.

Tehnologia de tip Inverter DC cu care este dotat aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB il catalogheaza drept un aparat silentios, asadar poate fi utilizat fara probleme si pe timpul noptii sau in timpul siestei de la pranz. Acest aparat de aer conditionat este dotat cu un compresor rotativ, rotatia producandu-se fara atingeri si fara consum in plus de energie electrica in timpul functionarii.

Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB unitate externa Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB unitate interna Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB tot pachetul

Ventilatorul este prevazut cu 4 trepte, la treapta intai zgomotul produs va fi de 25 dB,
la a doua treapta zgomotul va fi egal cu 28 dB, 39 de dB va fi valoarea zgomotului la a treia treapta, iar nivelul maxim al zgomotului  de 46 dB va fi atins la ultima treapta.

Sistemul de filtrare  Nano Titanium Wassabi este nou si inovator: oxizii de titan de dimensiuni nanometrice sunt acoperite cu particule de wassabi asigurand o filtrare buna a aerului, dar si dizolvarea agentilor patogeni. Acest filtru elimina bacteriile, mucegaiul, alergenii si mirosurile neplacute asigurandu-va un aer sanatos.

Clasa energetica

Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB se incadreaza in doua clase energetice, ambele foarte econome. Pentru functia de racire Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB este clasat in clasa A++, iar pentru functia de racire aparatul de aer conditionat apartine clasei A+ conform clasificarii. Il puteti utiliza in toate cele 4 anotimpuri fara sa va ganditi la factura de la energia electrica.

Mai mult decat atat, acest aparat de aer conditionat Premium este prevazut cu un program care ii masoara consumul si puteti consulta cantitatea in kW utilizata pe luna in curs, dar si pe luna precedent.

Functiile aparatului de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB

Turbo este functia celor nerabdatori. Daca vrei sa racesti rapid casa, seteaza functia Turbo si temperatura dorita.

Weekly Timer va ofera posibilitatea de a programa pana la 6 evenimente pe zi in fiecare zi a saptamanii. Acest programator saptamanal va ajuta sa programati intervalele orare in care functioneaza aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB, beneficiind de confort termic, dar economisiti energie electrica.

Eco Powerful Silent este modul care ajuta la limitarea consumului de energie, dar in mod silentios atinge temperatura dorita intr-un timp scurt.

Clean este o functie foarte importanta pentru aparatele de aer conditionat. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, schimbatorul de caldura va fi uscat si se va preveni formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute.

Leave Home este functia potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul iernii. Leave Home nu va permite ca temperatura din incapere sa scada sub 10°C.

Sleep Timer este modul care poate fi utilizat in timpul somnului deoarece este silentios. Diferenta de temperatura pe parcursul celor 7 ore nu va depasi 2°C asigurandu-va un somn odihnitor.

Autorestart este o functie importanta care asigura repornirea aparatului de aer conditionat la setarile anterioare daca, in timpul functionarii, se produce intreruperea alimentarii cu energie electrica.

Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB telecomanda detalii Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB telecomanda display Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB telecomanda functii

Cui recomandam?

Pe mine m-a convins Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB de faptul ca este unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat de pe piata.

Daca doriti un aparat de aer conditionat pentru o suprafata de maximum 20-25 de mp puteti alege Hitachi Performance RAK-25RPB-RAC-25WPB.

Pentru a raci o suprafata de maximum 25-30 mp alegeti Hitachi Performance RAK-35RPB-RAC-35WPB.

Pentru spatii de aproximativ 50-70 mp va recomandam Hitachi Performance RAK-70PPA-RAC-70WPA, cu aceleasi functii si dotari ca aparatele de aer conditionat de mai sus, dar cu o clasa energetica putin mai slaba, clasa A, atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here