Aparat de aer conditionat Heinner HACCH-1200

0
704
Aparat de aer conditionat Heinner HACCH-1200

Heinner HACCH-1200 este un aparat de aer condiționat ieftin cu o capacitate de 1200 btu ce poate contribui la asigurarea confortului termic din apartamentul dumneavoastra. Noul aparat de la Heinner ofera o racire placuta pe intreaga perioada de functionare chiar si in conditii meteo extreme.
Cu un design placut, unitatea interna de culoare alba este prevazuta cu un afisaj led ce permite vizualizarea setarilor realizate cu ajutorul telecomenzii. Impreuna cu unitatea exterioara aparatul de aer condiționat Heinner HACCH-1200, are o putere consumata la racire de 3200W si o putere consumata la incalzire de 3750W.

Aparatul de aer conditionat Heinner HACCH-1200 – functii

Aparatul de aer conditionat Heinner HACCH-1200 se distinge printr-o serie de functii inteligente, precum:
Functia Sleep Mode controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii in functie de setari. Aceasta optiune ruleaza pe durata a 8 ore si a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului.

Functia Dezumidificare este utilizata in zilele ploioase sau in zonele umede. Functionand in modul racire sau numai ventilator, aparatul poate crea un nivel confortabil al umiditatii fara a scadea temperatura in camera.

Functia Turbo este o metoda rapida de racire disponibila la toate aparatele de aer conditionat split, se activeaza usor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unitatii, seteaza aplicatia pentru o functionare la viteza mare de ventilatie si raceste incaperea automat la 18 grade, indiferent de temperatura setata anterior.

Aparatul de aer conditionat Heinner HACCH-1200 este prevazut cu functia Auto-restart ce permite repornirea aparatului dupa o cadere de tensiune sau scoatere accidentala din priza, la ultimele setari.

Puncte slabe

Daca distanta dintre unitatea interna si unitatea externa este mai mica de 2m, putem gasi un punct slab al acestui produs, si anume lipsa kitului de instalare. In conditiile in care distanta dintre cele doua unitati este mai mare de 2m, vom fi nevoiti sa achizitionam elementele de legatura.

Concluzii

Merita cumparat? Chiar daca nu este de ultima generatie, avand in vedere raportul pret-calitate, recomandam aparatul de aer condiționat Heinner HACCH-1200, 12000 btu pentru apartamentul dumneavoastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here