Aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB – Impresii, Păreri

0
639
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB - Impresii, Păreri

V-ați hotărât să achiziționați un aparat de aer condiționat? Nu vreți să cheltuiți prea mulți bani, indiferent de facilitățile oferite în plus? Un aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB Inverter, 9000 BTU este ceea ce aveți nevoie.

Acest aparat are un raport calitate/preț foarte bun, un design încântător și dispune de toate funcțiile necesare pentru a vă răcori și oferi un aer sănătos în același timp.

Caracteristici generale

Unitatea interioară a aparatului măsoară 715 x 188 x 250 mm și emite un sunet de maxim 54 dB, care nu vă va deranja decât dacă nu suportați zgomotele de fundal. Unitatea exterioară are dimensiunile de 770 x 300 x 555 mm și poate produce zgomot de până la 60 dB, care nu vă va deranja vecinii și nici pe dvs. Ambele unități sunt albe.

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB Inverter, 9000 BTU are o capacitate de răcire de 9000 BTU. Este potrivit utilizării într-un spațiu cu suprafața de 18-25 mp.

Filtrul aparatului este de mare densitate. Reușește să elimine praful și polenul din aer cu până la 80% mai bine decât alte modele obișnuite.

Pentru un control cât mai precis al fluxului de aer din locuință, ventilatorul din interior are 12 trepte de viteză iar cel exterior are 5 trepte. În plus, ventilatorul unității exterioare are un design special care ajută la economisirea energiei.

Pentru afișarea informațiilor importante, aparatul are un display LCD. Pentru un control fără efort veți putea folosi și telecomanda inclusă în pachet.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB - Impresii, Păreri (2) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB - Impresii, Păreri (3)

Clasa energetică

Când vine vorba de eficiența energetică, orice aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB Inverter, 9000 BTU vă va surprinde în mod plăcut, ajutându-vă să micșorați facturile la electricitate. Funcția de răcire a aparatului se încadrează în clasa A++, iar cea de încălzire face parte din clasa A+. Cea mai eficientă clasă de pe piață este A+++.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB

Deși are un preț modest, acestui aparat nu îi lipsește vreuna dintre funcțiile importante relaxării într-un mediu răcoros și sănătos.

Modul Sleep reduce capacitatea de funcționare pe timpul nopții, pentru un plus de economie la factura de energie.

Funcția de diagnosticare automată vă ajută să înțelegeți ce anume nu funcționează la aparat. În cazul unei defecțiuni se afișează un cod de eroare. În plus, pentru protejarea aparatului, acesta se va opri în mod automat.

Funcția Turbo este ideală pentru momentele în care sosiți obosit de la serviciu și nu vreți decât să aduceți temperatura camerei mai repede la un nivel confortabil, pentru a vă putea odihni fără să așteptați prea mult timp. Aparatul crește temporar capacitatea de răcire pentru a face acest lucru.

Funcția autorestart este cea care are rolul de a reporni aparatul în cazul unei întreruperi a curentului electric, păstrând setările pe care i le-ați făcut inițial.

Cui i se potrivește un aparat de aer condiționat Heinner HAC-9INVB Inverter, 9000 BTU?

Acest model se adresează în special persoanelor care nu vor să cheltuiască prea mult pentru răcirea/încălzirea locuinței, dar nu vor să compromită calitatea cumpărând cele mai ieftine modele disponibile. Acest aparat pune în echilibru prețul cu performanța. Obțineți astfel un aer curat, confort în utilizare și o economie atât în momentul cumpărării cât și ulterior la electricitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here