Aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB – Impresii și Păreri

0
707
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB - Impresii și Păreri

Dacă vă aflați în căutarea unui aparat de aer condiționat care să vă răcească toată casa pe timpul verii, puternic dar în același timp econom, un aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU este una dintre cele mai bune soluții.

Acest model este unul foarte echilibrat, în privința design-ului, performanței dar și a consumului energetic. Prin urmare, puteți fi sigur că nu vă va dezamăgi la niciun capitol.

Caracteristici generale

Unitatea interioară este albă, iar dimensiunile sale sunt de 800 x 188 x 275 mm, având astfel posibilitatea să o montați cu ușurință pe orice perete. Zgomotul maxim produs de aceasta este de 55 dB, suficient de scăzut pentru a nu vă deranja, dacă nu sunteți ușor iritat de zgomotul de fond.

Unitatea exterioară măsoară 770 x 300 x 555 mm și poate produce un sunet de până la 63 dB, care nu vă va deranja însă vecinii.

Ventilatorul interior asigură precizie în controlul debitului de aer, pentru un confort sporit, având 12 trepte. Cel exterior are 5 trepte.

Filtrul este unul de mare densitate și, în comparație cu alte aparate, poate reține praful și polenul mult mai bine decât alte aparate asemănătoare. Bineînțeles, dispune și de un inverter, un ecran LCD iar în pachet veți găsi și o telecomandă.

Capacitatea de răcire a aparatului este de 18000 BTU, ceea ce îl face potrivit utilizării într-o locuință cu suprafața între 40 și 50 mp.

Clasa energetică aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU este foarte eficient când vine vorba de economisirea energiei electrice. Astfel, aparatul face parte din două clase energetice: funcția de răcire se încadrează în clasa energetică A++, iar cea de încălzire se încadrează în clasa A+. Ambele sunt cele mai econome clase, după A+++.

Funcții și performanțe

Aparatul dispune de toate funcțiile necesare pentru a vă ajuta să vă relaxați într-un mediu confortabil și răcoros.

Funcția Sleep Mode are rolul de a reduce capacitatea aparatului pe timpul nopții, asigurând astfel o factură mai mică la curentul electric.

Funcția de autodiagnosticare este cea care vă poate ajuta să înțelegeți ce anume nu funcționează optim, în cazul în care aparatul se defectează.

Autorestart este numele funcției care se ocupă cu repornirea în mod automat a aparatului în cazul în care se întrerupe curenul electric. Astfel, nu va mai trebui să aveți grija repornirii sale manuale de fiecare dată când se întâmplă acest lucru.

Este încorporată și o funcție utilă, care nu e disponibilă pe multe aparate asemănătoare din aceeași gamă de preț, și anume funcția de detectare a pierderii agentului frigorific.

Nu putea lipsi nici binecunoscuta funcție Turbo, care are rolul de a aduce locuința într-un timp cât mai scurt la temperatura dorită.

Cu ajutorul funcției Timer beneficiați de flexibilitate, având posibilitatea de a programa pornirea sau oprirea aparatului oricând în următoarele 24 de ore.

Cui recomandăm acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU?

Recomandăm acest aparat oricui înțelege că cele mai ieftine aparate sunt mai ușor de achiziționat însă pot deveni o gaură în buget pe termen lung (datorită consumului de energie ridicat) și că un aparat ceva mai scump, ca acesta, poate fi și mai econom și mai performant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here