Aparat de aer conditionat Heinner HAC-180WF-BK Obsidian Inverter, 18000BTU – review

0
849

Fie ca este vara sau iarna, aparatul de aer conditionat este din ce in ce mai dorit in locuintele noastre. Daca inainte era un lux, acum a devenit o nevoie, si nu se mai percepe ca un apartament sa nu ai aibe un aparat. Daca sunteti in cautare si sunteti dispusi sa alocati un buget mai mare, atunci aparatul de aer conditionat Heiner HAC-180WF-BK Obsidian este cel mai potrivit.

Caracteristici generale

Design-ul deosebit al aparatului aduce un plus de eleganta in casa dumneavoastra. Panelul de tip oglinda se deschide in timpul functionarii si se lumineaza in lateral in functie de modul de operare:albastru pentru racire si rosu pentru incalzire. Dimensiunile unitatii sunt de 897mm x321mm x182mm, cu o greutate de 13kg. Nivelul de zgomot este de 56dB, relativ mediu, dar pentru un aparat care are capacitatea de 18000BTU e foarte bun. Temperatura minima de racire este de -15C, iar cea maxima de 50C, temperatura minima de incalzire este de -20C, iar cea maxima de 30C.

Are un filtru HD care este unul dintre cele mai performante si eficiente de pe piata actuala. Ofera o eficienta ridicata in bararea particulelor de praf, poluare dar si impotriva bacteriilor si alergenilor. In plus, acesta prezinta functia Forest Wind care va purica aerul similar cu cel din padure.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Heiner HAC-180WF-8K Obsidian

Aparatul face parte din clasa energetica A++, cu o capacitate nominala la racire de 1643W, iar clasa energetica incalzita A+, cu o capacitate nominala la incalzire de 1542W. Tensiunea de alimentare este de 220-240V.

Functii si performante

Panelul fotosenzitiv detecteaza lumina din camera, adaptandu-si setarile. Stingand lumina, afisajul isi va reduce din intensitate, in timp ce viteza se va reduce, pana se va opri. Isi va relua activitatea cand se va apinde lumina.

Ionizatorul elibereaza ioni negativi si pozitivi la interior, prin care se realizeaza o curatare a aerului si diminuarea mirosurilor neplacute. Mai mult decat atat functia de super ionizare ajuta la absorbtia prafului, polenului si altor particule mici generatoare de diverse alergii.

Cea mai importanta componenta a aerului conditionat este compresorul. Compresoarele rotative sunt compacte si mult mai silentioas. Tehnologia inverter permite aparatului sa se autoregleze si sa functioneze numai atunci cand este nevoie si nu in mod continuu ca la un aparat de aer conditionat normal, ii permite acestuia sa fie mai eficient, durabil si economic.

Functiile de care dispune acest aparat sunt: de memorare a flapsului, Eco, Follow me, Sleep, Anti-inghet, Autocuratare, Auto-restart.

Functia de memorare a flapsului face referire la reluarea pozitiei acestuia, dupa redeschiderea aparatului, conform ultimei pozitii inainte de a il inchide.

Functia ECO
presupune optimizarea activitatii aparatului, pentru oferirea celor mai bune conditii, cu un consum minim de resurse.

Functia Follow me activand aceasta functie temperatura optima te va insoti oriunde in casa, atata timp cat ai alaturi telecomanda echipamentului.

Functia Sleep este folosita in timpul noptii, aceasta regleaza automat temperatura pentru un somn linistit.

Functia Anti-inghet vizeaza mentinerea constanta a temperaturii de 8 grade, pentru protejarea casei pe timp de iarna, daca lipsesti o perioada indelungata.

Acest aparat este prevazut cu Control Wi-fi, ce presupune realizarea oricaror setari prin intermediul smartphonului indiferent unde te afli la birou sau in oras.

Auto Restart este functia care aduce aparatul la setarile anterioare daca se iveste vreo problema.

Autocuratarea este functia care trece automat pe incalzire si usuca vaporizatorul in momentul in care aparatul este oprit.

Acest aparat este unul dintre cele mai performante modele, imbina excelent partea tehnica cu cea estetica. Dispune de o serie de functii si tehnologii avansate ce confera o autonomie ridicata aparatului, dar si cele mai bune conditii pentru dumnevoastra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here