Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++

0
814
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++

Dorești sa cumperi un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++? Dacă da, este soluția perfectă în cazul în care deja v-ați săturat de zilele de vară cu temperaturi ridicate sau de zilele de iarnă cu temperaturi mult prea scăzute.

Datorită aspectului extrem de plăcut și modern, prețului relativ mic și a specificațiilor foarte bune, acest aparat de aer condiționat ar trebui să-și găsească cu ușurință un loc în casa sau biroul dumneavoastră.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12SL++ dă dovadă de eleganță prin culoarea și mărimea unității interioare.

Unitatea interioară este de culoare argintie, măsoară 800 x 188 x 275 milimetri, ceea ce ne facem să credem că în camera dumneavoastră nu va fi nevoie de foarte mult spațiu pentru a-l putea monta, având în vedere că acest aer condiționat este de tip split de perete. Tot ea mai poate scoate un zgomot maxim de 53 db.

Unitatea exterioară măsoară 770 x 300 x 555 milimetri și poate scoate un zgomot de maxim 60 db, un zgomot care nu ar trebui să vă deranjeze vecinii.

Aparatul este dotat cu tehnologia de tip Inverter, ceea ce îl face foarte silențios și totodată vă asigură o bună ventilare a aerului.

Clasa energetică

Atunci când vine vorba de clasa energetică, acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++ este unul foarte modern, având A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire.

Dacă dumneavoastră vă doriți să folosiți aparatul de aer condiționat cât mai mult, fără a sta cu griji atunci când vine vorba de factura la curent, acesta este aparatul de care aveți nevoie.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++ (2) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-12SL++ este dotat cu numeroase funcții care au rolul de a vă face viața mult mai bună.

Având în vedere că acest aparat are 12.000 de BTU, nu ar trebui să vă puneți nici măcar o clipă problema legată de puterea acestuia. Cei 12.000 de BTU vor încălzi / răci camera într-un interval extrem de scurt.

Auto-restart este o funcție pe care aparatul o are și care are rolul de a reporni singur atunci când există fluctuații la rețeaua de curent sau când acesta se oprește.

Funcția Sleep este cea care vă va oferi siguranță că în timpul nopții dumneavoastră veți dormi fără să simțiți o stare de disconfort. Spunem asta deoarece funcția are rolul de a crește (iarna) și de a scade (vara) temperatura automat cu 1°C pe oră în primele două ore, urmând că aceasta să se mențină în următoarele 5 ore.

Funcția Turbo este funcția de care veți profita la maxim atunci când veți ajunge. Spunem asta deoarece aceasta funcție face ca aparatul să încălzească / răcească încăperea într-un interval de timp foarte scurt.

Diagnosticare automată este o funcție care vă poate proteja aparatul oprindu-l automat atunci când acesta depistează o eroare. Eroare care va rămâne pe ecran până când dumneavoastră sunați la un service.

Concluzii

Dacă nu vă deranjează că produsul nu are o marcă foarte cunoscută și vă doriți un produs care să aibă un raport foarte bun calitate – preț, acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12SL++ este cel recomandat de către noi. Spunem asta deoarece acesta se remarcă cu ușurință prin nenumeroasele funcții și prin clasa energetică modernă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here