Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12SL++ – pareri si review

0
657

Doriti sa raciti camera in care va petreceti cel mai mult timp, dar nu stiti ce aparat vi se potriveste?Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12SL++, este cel mai bun, la un pret foarte acceptabil, prevazut cu telecomanda si raceste o suprafata de aproximativ 22m.Cu acest aparat spuneti adio camerei calduroase.

Vezi produsul si pretul!

Caracteristici generale

Acest aparat este diferit de toate celelalte aparate standard deoarece este foarte performant si are un design mai aparte.Designul sau este elegant, negru oglinda, fapt ce va da o nota discordanta incaperi, de dimensiuni (800mm x188mm x275mm).Dispune de comenzi electonice cu afisaj LED si telecomanda LCD cu senzor de temperatura care va permite sa vedeti, seta si mentine temperatura din camera.Nivelul de zgomot este de 53dB,silentios.Greutatea unitatii interne este de 7.2kg.

Compresorul este de tip Inverter 12000BTU, o tehnologie de mare performanta ce duce la un consum energetic mai mic, reduce zgomotul si are o fiabilitate crescuta.Temperatura minima de racire este de 15 grade(vara), iar cea maxima de 30, temperatura minima de incalzire este 15 grade(iarna), iar cea maxima de 50.

Consumul energetic

Acest aparat se incadreaza in clasa energetica de racire A++, cu o capacitate de 12000BTU, iar clasa energetica incalzita clasa A+, cu capacitatea de incalzire de 13000BTU.Consuma cu 30% mai putin fata de aparatele incadrate in clasa A. Clasa A , are cel mai scazut consum de energie. Capacitatea nominala la racire este de 1580w, ar cea la incalzire de 1510. Tensiunea de alimentare este de 240V.

Functii si performante

Filtru HD asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana 80%.

Filtru catalizator rece absoarbe mirosurile neplacute si gazele daunatoare precum ci alti compusi organici volatili.

Filtru antipraf capteaza particulele foarte mici de praf din aer.Necesita periodic operatii de curatare, se scoate din aparat se spala cu apa rece(atentie nu cu apa calda deoarece materialul este din plastic si se poate deforma) si se usuca ferit de soare(din aceleasi considerente).

Functiile speciale de care dispunde acest aparat de aer conditionat sunt:Sleep, Timer,Functia Turbo, Autodiagnosticare,Auto Restart,Follow me,detectare agent frigorific, telecomanda.
Sleep creste temperatura in camera dupa ce a fost activata.

Timer, puteti programa aparatul in descurs de 24h ca acesta sa porneasca/opreasca cand doriti dumneavoastra.Foarte util vara sa gasesti racoare atunci cand ajungi acasa de la munca.


Functia Turbo
se foloseste doar atunci cand se doreste o racire a camerei intr-un interval de timp foarte scurt.Consuma cel mai mult curent electric, dar avand in vedere ca nu se foloseste zilnic, nu se va simti la factura.

Auto Restart salveaza setarile facute, pentru cand aparatul ramane fara curent, iar cand curentul revine aparatul reporneste.

Autodiagnosticare, aceasta functie depisteaza automat erorile.

Functiile de cilmatizare care nu ar trebui sa lipseasca de la niciun aparat de aer conditionat sunt:racire, incalzire, dezumidificare.

Functia dezumidificare inlatura umiditatea excesiva din camera , respirand astfel un aer mult mai sanatos.

Concluzii!

Compresorul unui aparat de aer conditionat stabileste si durata de functionare a acestuia.Inlocuirea unui compresor va aduce costuri ce ajung uneori la pretul unui aparat nou(cost compresor+manopera montaj+freon), dar dumneavoastra nu trebuie sa va faceti griji asupra acestui fapt , deoarce aparatul are un compresor de tip Inverter de 12000BTU, fiind cea buna tehnologie in momentul actual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here