Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian – Păreri

0
1052
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian - Păreri

Vă doriți un aparat de aer condiționat în aceeași măsură de elegant pe cât de performant? Atunci un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian reprezintă alegerea perfectă! Este un model modern cu un raport calitate/preț foarte bun care vă va asigura temperatura ideală într-o cameră/locuință cu suprafața de 24 – 35 mp.

Mai jos vă voi prezenta câteva motive pentru care acest model reprezintă unul dintre cele mai echilibrate aparate de aer condiționat, din punct de vedere al aspectului, performanței și funcționalității.

Caracteristici generale

Designul este unul impresionant și se potrivește oricărui mediu. Fiind un aparat de tip split, acesta este compus din două elemente principale. Unitatea interioară este neagră și are dimensiunile de 897 x 312 x 182 milimetri, în timp ce unitatea exterioară are dimensiunile de 800 x 333 x 554 milimetri. Zgomotul maxim produs de unitatea interioară este de 49 decibeli, iar cel emis de unitatea exterioară poate ajunge până la 60 decibeli.

Clasa energetică

Acest aparat de aer condiționat face parte din 2 clase energetice, tipice pentru segmentul de preț din care face parte, și anume A+ pentru funcția de încălzire și A++ pentru funcția de răcire. Ambele clase sunt de top în privința consumului de electricitate, fiind întrecute doar de clasa A+++.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian - Păreri (2) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian - Păreri (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian

Heinner HAC-12OWF-BK 12000 BTU dispune de o multitudine de dotări, unele dintre ele fiind găsite de obicei pe modele mult mai scumpe.

Panoul fotosenzitiv va regla automat afișajul și sunetele în funcție de cantitatea de intensitatea luminii din cameră. Astfel, atunci când este întuneric, scade luminozitatea afișajului, viteza ventilatorului încetinește și sunt oprite sunetele. Aceste modificări se anulează odată cu luminarea camerei.

Dispune bineînțeles și de funcția Turbo, ce permite încălzirea sau răcirea rapidă a încăperii, sporind temporar puterea aparatului.

Modul ECO îl puteți folosi în special pe timpul nopții, pentru confort maxim și reducerea consumului de energie. Astfel, alegând acest mod beneficiezi de un consum cu până la 60% mai scăzut.

Tehnologia WiFi încorporată este și ea binevenită. Nu mai trebuie să-ți faci griji că aparatul este oprit și că atunci când ajungi acasă va trebui să-l pornești și să aștepți să își facă datoria. Acum îl poți controla de oriunde te-ai afla, de pe tabletă sau smartphone, indiferent că folosești un dispozitiv Android sau unul iOS.

Funcția de autocurățare este și ea deosebit de utilă, rolul acesteia fiind de a menține evaporatorul în stare bună, curat și uscat, chiar și după oprirea unității interioare.

Funcția Follow Me este cea care oferă confortul ideal. Cu ajutorul acesteia aparatul va știi unde vă aflați folosindu-se de telecomandă și va urmări temperatura din jurul acestui senzor.

O altă funcție utilă este auto-restart, care se ocupă cu repornirea aparatului cu ultimele setări pe care i le-ați făcut, în cazul unei întreruperi de curent. Astfel, nu va mai fi nevoie să îl reporniți manual sau să îi refaceți setările de fiecare dată.

De ce recomandăm acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12OWF-BK Obsidian?

Acest model echilibrează cu succes toate aspectele importante ale unui aparat de aer condiționat, dispunând de o multitudine de funcții care să compenseze pentru zgomotul ușor, dar nu foarte deranjant, al unității interioare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here