Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU

0
925
Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu
Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu este ideal atat pentru locuintele clasice cat si pentru cele modern datorita design-ului fresh si modern si la un pret avantajos.

Clasa energetica

Factura energetica nu va fi incarcata deoarece este dotat cu tehnologia inverter (ceea ce presupune un consum redus de energie) incadrandu-se in doua clase de energie pentru cele doua functii. Clasa A+ pentru racire – avand o putere de 840 W, iar pentru incalzire, acesta se incadreaza in clasa A – avand o putere de 600 W.

Un aer conditionat silentios

Nivelul de zgomot este redus – zgomotul dat de unitatea interioara este de 54 dB si este ideal pentru o camera a carei suprafata nu depaseste 30 mp.

Dimensiunile unitatii interioare sunt relative reduse 843 x 270 x 212 si are o greutate de aproximativ 8,5 kg. Este un aparat de aer conditionat de tip mono-split, adica are nevoie de o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara. Unitatea exterioara este, de asemenea, silentioasa si nu va deranja vecinii in timpul utilizarii.

Improspatarea aerului

Aerul va fi mereu improspatat, lipsit de bacterii si alergeni deoarece aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu foloseste un filtru de tip 4 in 1 cu urmatoarele caracteristici: Catechin, Vitamin C Filter, HEPA Filter, Aroma Filter, Functie “Fresh Air”. Acesta poate fi curatat si refolosit de fiecare data cand simtiti nevoia.

Un alt beneficiu este functia de dezumidificare setata cu ajutorul telecomenzii. In cazul in care umiditatea creste, aparatul de aer conditionat va va veni in ajutor.

Afisajul LED

Afisajul de tip LED asezat in centrul aparatului de aer conditionat va ofera informatii cu privire la functia activa si la temperatura din camera.

De asemenea, in momentul aparitiei unei defectiuni, pe ecran va aparea codul defectiunii.

Alte functii ce pot fi regasite la aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter

Functia de auto-restart

Functia de auto-restart presupune repornirea aparatului la setarile programate anterior in cazul unei caderi de tensiune sau a opririi curentului electric.

Sleep/Night Mode

Apasand butonul modului Sleep/ Night Mode inainte de culcare, unitatea este programata pentru a se opri, iar temperatura si viteza ventilatorului vor fi controlate, oferindu-va un somn linistit. In cazul functiei de racire pe modul Sleep temperatura va creste cu 1°C in prima ora si cu inca 1°C in a doua ora, si se va mentine asa pana la oprirea functiei. Daca folositi modul Sleep pentru incalzirea incaperii, temperatura va scadea cu 1°C in prima ora de la activarea functiei, apoi cu 2°C in cea de-a doua ora, iar in cea de-a treia ora cu inca 2°C si se va mentine asa pana la oprirea functiei. Tot pentru acest lucru, beneficiate de functia dimmer care presupune sa controlati electronic intensitatea luminii, astfel incat nu va va deranja pe timpul noptii.

Functia Timer

Daca doriti sa plecati de acasa si sa gasiti o temperature optima la intoarcere, functia Timer va ofera posibilitatea de a seta aparatul sa porneasca sau sa se inchida dupa un interval de maximum 24 de ore.

De ce recomandam Heinner HAC-12INVRED Inverter?

Cu aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu puteti sa va bucurati de design-ului floral potrivit pentru oricare dintre camerele casei dar si de caracteristicile tehnice care-i multumesc chiar si pe cei mai pretentiosi. Este preferat atat de cei care isi doresc sa adauge un plus de culoare unei incaperi, dar si pentru cei care sunt alergici la praf si isi doresc un aer purificat. Confortul pe timpul noptii este asigurat de functia Sleep.

Prea multa culoare? Alternativa pe alb

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB Inverter, varianta pe alb este incadrata in clasa energetica A++ pentru incalzire si clasa A+ pentru racire. Acesta este dotat si cu functia de detectare a pierderii agentului frigorific, dar si cu functia de diagnosticare. In cazul detectarii unei defectiuni, pe LED-ul unitatii interioare va aparea un COD cu problema detectata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here