Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK – pret / pareri

0
1158
Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK

Un aparat de aer conditionat la un pret potrivit, cu un design elegant, rafinat si excentric este, cu siguranta, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK.

Aparatele de aer conditionat de la Heinner ni se par destul de bune si se gasesc la preturi accesibile. Un aparat de aer conditionat ieftin, eficient si de calitate superioara este exact ceea ce isi doreste fiecare dintre noi, cu precadere in zilele calduroase de vara sau in preajma perioadelor promotionale. Nu este indicat sa investiti foarte mult in aparatele electrocasnice deoarece o data la cativa ani apar altele mult mai eficiente si cu un consum scazut.

O temperatura optima mareste confortul pe timpul verii, dar aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK poate fi folosit pe tot parcursul anului atat pentru micsorarea cat si pentru marirea temperaturii din casa sau de la birou.

Caracteristici generale

Cei 12000 BTU sunt ideali pentru montarea acestui aparat de aer conditionat intr-un spatiu ce nu depaseste 25-30 mp.

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK este neagra, cantareste 8.5 kilograme si masoara 843 x 270 x 212 milimetri.

Heinner HAC-12INVBK este un split de perete ce are nevoie de montarea unui numar egal de unitati interioare si unitati exterioare.

Dotat cu tehnologia de tip Inverter, acest aparat de aer conditionat este foarte silentios emitand un zgomot de maximum 54 dB in timpul utilizarii. Silentiozitatea este garantata si de compresorul rotativ Panasonic, una dintre componentele de baza ale oricarui aparat de aer conditionat.

Clasa energetica si filtre

Ca multe dintre aparatele de aer conditionat de pe piata, Heinner HAC-12INVBK se incadreaza in clasa energetica A+ pentru functia de racire si in clasa energetica A pentru functia de incalzire. Ambele clase energetice sunt performante si nu trebuie sa va faceti griji in privinta consumului de energie electrica.

Calitatea aerului de care va veti bucura in urma achizitionarii va fi oferita de 4 filtre care vor elimina mirosurile neplacute, praful si unele bacterii. Filtrul este usor de curatat si de remontat pentru a va bucura de un aer sanatos.

Functii

Toate aparatele de aer conditionat moderne pot fi folosite pe tot parcursul anului deoarece au clase energetice performante si nu consuma mult nici pentru modul incalzire.

Auto restart este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK va reporni la setarile anterioare in cazul in care se intrerupe curentul electric in timpul functionarii.

Sleep/ Night mode este programul care va asigura un somn linistit. Prin apasarea butonul SLEEP de pe telecomandă în modul de răcire / încălzire (doar la modelele cu răcire şi încălzire) sau AUTO, aparatul de aer condiţionat Heinner HAC-12INVBK creşte (răcire) sau scade (încălzire) automat temperatura cu 1°C pe oră în primele două ore, apoi menţine temperatura constanta următoarele 5 ore, după care opreşte. Acest mod economiseşte energie şi este confortabil pe timpul nopţii.

Cum si cand sa curatati filtrul?

Cei de la Heinner sustin ca un filtru de aer înfundat reduce eficienţa acestei unităţi. Curăţaţi filtrul o dată la două săptămâni.

  • Ridicaţi panoul unităţii interioare, până când se opreşte cu un sunet de înclichetare. În cazul anumitor modele, utilizaţi bare de susţinere.
  • Apucaţi mânerul filtrului de aer şi ridicaţi-l uşor pentru a-l scoate de pe suportul său, apoi trageţi-l în jos.
  • Scoateţi filtrul de aer din unitatea interioară. Curăţaţi filtrul de aer o dată la două săptămâni. Curăţaţi filtrul de aer cu un aspirator sau cu apă, apoi uscaţi-l într-un loc răcoros.
  • Scoateţi filtrul de împrospătare a aerului de pe cadrul de suport. Metoda de demontare poate diferi de la un tip de filtru la altul.
  • Curăţaţi filtrul de împrospătare a aerului cel puţin o dată pe lună şi înlocuiţi-l la fiecare 4-5 luni.
  • Curăţaţi-l cu un aspirator, apoi uscaţi-l într-un loc răcoros.
  • Nu atingeţi filtrul colector de praf cu plasmă timp de 10 minute de la deschiderea panoului frontal.
  • Reinstalaţi filtrul de împrospătare a aerului.
  • Introduceţi porţiunea superioară a filtrului de aer în unitate, având grijă să aliniaţi corect marginile din stânga şi dreapta, apoi aşezaţi filtrul în poziţia corespunzătoare.

Cui recomandam aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK?

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK se potriveste tuturor celor care doresc sa achizitioneze un aparat de aer conditionat la un pret mic, dar de calitate. Este foarte silentios si poate fi folosit chiar daca aveti copii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here