Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB – Impresii, Preț

0
704
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB - Impresii, Preț

Vă doriți un aparat de aer condiționat care să vă ajute să învingeți iarna temperaturile scăzute și vara temperaturile prea ridicate? Atunci un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU este una dintre primele noastre recomandări în acest sens.

Acest aparat are un preț accesibil dar în același timp reușește să surprindă plăcut prin performanță și consumul redus de energie.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB

Aparatul este alcătuit din două elemente de bază: o unitate interioară și alta exterioară. Unitatea interioară măsoară 800 x 188 x 275 mm, o greutate de doar 7,4 kg (fiind considerabil mai ușoară față de multe modele mai scumpe). Heinner HAC-12INVB emite un zgomot de maxim 55 dB, care este unul tipic pentru un aparat de aer condiționat. Acest zgomot nu vă va deranja decât dacă nu sunteți confortabil cu un zgomot de fond. Unitatea exterioară are dimensiunile de 770 x 300 x 555 mm și poate produce un sunet de până la 61 dB. Zgomotul este mic și nu va deranja pe nimeni având în vedere că va fi montată în afara locuinței. Cele două unități sunt albe.

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU dispune și de o telecomandă, pentru controlul de la distanță, și de un afișaj LCD.

Filtrul de mare densitate al acestuia ajută la reținerea prafului și a polenului din mediu. Acesta este cu până la 80% mai eficient decât alte aparate obișnuite de aer condiționat.

Pentru un control mai bun al debitului de aer, ventilatorul interior are 12 trepte de viteză, în timp ce ventilatorul din exterior are 5.

Acest model are o capacitate de răcire de 12000 BTU și este recomandat încăperilor cu suprafața între 24 și 35 mp.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB - Impresii, Preț (3) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB - Impresii, Preț (2)

Clasa energetică

Având două moduri principale de funcționare, încălzire și răcire, aparatul face parte din două clase energetice diferite. Astfel, la încălzire, clasa de energie este A+, în timp ce clasa energetică la răcire este A++. Acestea sunt printre primele clase energetice existente. Astfel, pe lângă prețul scăzut la cumpărare, veți beneficia și de economii lunare la factura de electricitate.

Funcții și performanțe

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU dispune de o gamă variată de funcții. Acestea vă vor ușura utilizarea aparatului și vă vor surprinde în mod plăcut.

Funcția Turbo are rolul de a aduce camera la temperatura dorită, într-un timp cât mai scurt posibil. Astfel, atunci când vă întoarceți acasă după o zi obositoare, nu va mai trebui să așteptați după ritmul obișnuit al aparatului de aer condiționat, pentru a vă răcori.

Funcția autorestart este cea care se ocupă cu repornirea aparatului în cazul în care se întrerupe curentul electric pentru scurt timp. Astfel, nu trebuie să stați cu grija că odată oprit aparatul nu va mai reporni, iar camera va rămâne prea călduroasă.

Modul Timer este folosit pentru a programa oprirea sau repornirea aparatului în următoarele 24 de ore. Acesta este deosebit de util dacă nu intenționați utilizați aerul condiționat pe perioade mari de timp. În plus, aparatul își va aminti setările pe care le-ați aplicat anterior.

Merită să cumpărați un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVB Inverter, 12000 BTU?

Cu siguranță că da, dacă sunteți o persoană care își dorește pe lângă un aer răcoritor și sănătos de respirat, și câteva funcții care să sporească acest confort, însă fără a crește prețul aparatului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here