Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD – Preț, Păreri

0
868
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD - Preț, Păreri

Sunt convins de faptul că pe vremea asta multă lume optează să își achiziționeze un aparat de aer condiționat, iar recomandarea mea merge de data asta la noul aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD. Acest aparat de aer condiționat este foarte bun și cu siguranță îți va face pe plac și nu te va lăsa atunci când temperatura este ridicată. Bine, prețul acestuia nu este pentru orice buzunar, însă cert este faptul că el este un aparat din vârful de gamă care merită achiziționat.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD

Unitatea interioara este roșie – cei de la Heinner au mereu și modele cu design extravagant, în culori tari. Dimensiunile acesteia sunt de 802 x 189 x 297 milimetri, iar zgomotul maxim produs de unitate este de 52 decibeli. Unitatea exterioara este albă și măsoară 800 x 333 x 554 milimetri. Zgomotul maxim produs de aceasta este de 62 decibeli, neafectând vecinii care preferă geamul deschis în toiul verii. Capacitatea de răcire este de 12000 BTU (adică poate acoperi o zonă de 24 de metri pătrați). Filtrul este HD și reține până și cele mai mici bacterii din cameră. Afișajul aparatului este LCD, iar în pachet găsim și telecomanda prin care poate fi manevrat acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD .

Clasa de energie

Aparatul aparține clasei A++ pentru răcire, iar pentru încălzire clasa este A+. Aceste clase sunt unele dintre cele mai bune, mai performante decât acestea fiind clasa A+++. Cu un astfel de aparat de aer condiționat, nu trebuie să te gândești la facturile încărcate de la furnizorul de energie electrică, asta pentru că nu vor exista.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD - Preț, Păreri (3) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD - Preț, Păreri (2)

Funcții aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD are grijă ca temperatura din cameră să fie constantă, fără fluctuații considerabile, iar principalele funcții care sunt integrate în acesta sunt wi-fi, sleep mode, timer, dezumidificare, auto restart, memorare a unghiului de oscilații, turbo și eco mode.

Datorită funcției wi-fi puteți porni sau opri aparatul de aer condiționat printr-o singură apăsare de buton, iar tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți o rețea wi-fi pornită și să aveți instalată aplicația INVmate. Mai simplu de atât nici că se poate!

Funcția Auto Restart este una dintre cele mai utile funcții, datorită ei aparatul revine la setările inițiale în cazul în care apar întreruperi de curent.

Funcția Sleep mode are grijă ca tu să ai parte de un somn relaxant și, pe lângă asta, ea se asigură că vor fi evitate trezirile cauzate de schimbările de temperatură. Această funcție este concepută în deplin acord cu schimbările care se întâmplă în corpul uman în timpul somnului.

Autodiagnosticarea reprezintă funcția care te alertează în cazul în care aparatul nu funcționează în parametrii normali. Ecranul LCD îți va afișa un cod din care va reieși problema existentă.

Cu ajutorul funcției Timer poți seta aparatul să pornească sau să se oprească oricând vrei tu, indiferent de oră, dar într-un interval de maximum 24 de ore.

Prin intermediul funcției de dezumidificare umezeala dispare din încăpere și aparat, aerul rămânând constant, fără variații mari de umiditate.

Datorită faptului că aparatul de aer condiționat HAC-12CWF-RD vine cu Inverter, consumul de energie este redus cu 30% față de aparatele convenționale. Pe lângă asta, după cum ziceam mai sus, filtrul este HD, adică de înaltă densitate, acesta filtrând mai bine și fiind mai ușor de curățat. Tot datorită lui, aerul poluat este eliminat și înlocuit de aerul curat.

Noi îți recomandăm să cumperi aparatul de aer condiționat HAC-12CWF-RD, deoarece veți economisi bani și energie. Deși veți da mai mulți bani pe acest electrocasnic, surplusul va fi economisit datorită diferențelor de la facturile de la furnizorul de energie electrică. Alege un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-RD! Fii plin de personalitate și culoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here