Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H – Impresii, Păreri

0
640
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H - Impresii, Păreri

Nu există vară sau iarnă care să nu fie însoțită de temperaturi extreme, care vă pot strica dispoziția pe întreaga zi. Dacă dorești ca vara asta să te relaxezi în voie într-un mediu răcoros și curat, îți recomandăm un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU.

Acest aparat dispune de două funcții principale, una de răcire și alta de încălzire, astfel că vă va rezolva nu numai problema temperaturilor ridicate, ci și pe a celor scăzute care apar iarna.

Caracteristici generale

Unitatea interioară a aparatului este albă și are dimensiunile de 802 x 189 x 297 mm, iar zgomotul produs de aceasta atinge maxim 52 dB, astfel încât nu ar trebui să vă deranjeze, mai ales atunci când rulează în mod obișnuit, și nu la treapta maximă de viteză.

Unitatea exterioară măsoară 800 x 333 x 554 mm și poate produce un zgomot de până la 60 dB, care pe lângă că este unul tipic unui aparat de aer condiționat, nu poate deranja pe cineva, fiind într-un mediu deschis.

Acest Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU are un afișaj LCD și dispune, bineînțeles, și de o telecomandă.

Filtrul acestuia are o densitate mare, vă protejează de praful și de polenul din aer cu o eficiență de până la 80% mai mare decât aparatele obișnuite de aer condiționat.

Pentru un flux de aer controlat cu precizie, ventilatorul interior are 12 trepte, în timp ce cel exterior funcționează în 5 trepte. În plus, design-ul ventilatorului exterior are ca rezultat un consum mai mic de energie.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H - Impresii, Păreri (2) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H - Impresii, Păreri (3)

Eficiența energetică

Aparatul face parte din două clase de energie diferite. Astfel, la încălzire, face parte din clasa A+, în timp ce funcția de răcire se încadrează în clasa A++. Acestea sunt două dintre cele mai econome clase energetice de pe piață la ora actuală, iar o eficiență energetică crescută se va observa întotdeauna în facturile lunare la electricitate.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H

Una dintre cele mai de apreciat funcții, care separă acest model de multe alte aparate, este compatbilitatea WiFi. Această tehnologie vă va permite să controlați aparatul de oriunde v-ați afla și să îi monitorizați funcționarea. Este deosebit de utilă dacă vă aflați mai mereu în deplasare.

Funcția Turbo este cea care se asigură că în momentele în care sunteți foarte grăbit sau vreți să vă faceți rapid confortabil, aparatul poate crește capacitatea pentru a aduce camera la temperatura dorită într-un timp foarte scurt.

Funcția de autodiagnosticare este cea care are grijă de funcționarea corectă a aparatului și vă aduce la cunoștință eventuale erori.

Nu putea lipsi modul autorestart, rolul acestuia fiind de a reporni aparatul, după căderea și revenirea curentului electric, pentru ca dvs. să aveți o grijă în minus.

Merită cumpărat un aparat de aer condiționat Heinner HAC-12CWF-H Inverter, 12000 BTU?

Fiți sigur de asta. Acest model are un raport calitate preț excelent, și dispune de toate funcțiile care i-ar surprinde în mod plăcut chiar și pe cei mai greu de mulțumit utilizatori. Designul unic și elegant, prețul pe măsura performanței și eficiența energetică crescută fac din acest aparat un best buy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here