Aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ | Preț, Păreri

0
908
Aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ | Preț, Păreri

Alegerea unui aparat de aer condiționat este crucială pentru a te relaxa sau a-ți desfășura activitatea într-un climat ideal. Noi îți recomandăm un aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ 9000 BTU, perfect pentru încăperile/locuințele ce au între 18-25 mp.

Indiferent de anotimp și de locul în care vă aflați, la locul de muncă sau acasă, confortul este deosebit de important. Dacă te-ai simțit vreodată inconfortabil din cauza căldurii de pe timpul verii sau pur și simplu datorită unei temperaturi nepotrivite, atunci știi ce efect poate avea această problemă asupra stării tale de dispoziție.

De aceea, alegerea unui aparat de aer condiționat este crucială pentru a te relaxa sau a-ți desfășura activitatea într-un climat ideal. Noi îți recomandăm modelul Heinner HAC-09SL++ 9000 BTU, perfect pentru încăperile/locuințele ce au între 18-25 mp. Raportul calitate/preț al acestui aparat este unul excelent, având caracteristici de top la un preț decent.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++

Acest aparat de aer condiționat are un design modern ce se îmbină foarte ușor cu orice mediu. Unitatea interioară este de culoare argintie, are dimensiunile de 715 x 188 x 250 mm și poate face un zgomot de maxim 53 dB.

Unitatea exterioară are mărimile de 770 x 300 x 555 mm, iar zgomotul maxim pe care îl poate emite aceasta este de 60 dB, suficient de mic încât să nu deranjeze vecinii.

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ 9000 BTU dispune de tehnologia DC Inverter, optimizând funcționarea compresorului prin reducerea consumului de energie și al zgomotului.

Filtrul este Full HD și este cu 50% mai eficient la reținerea prafului și 80% mai eficient la reținerea polenului.  Acest filtru vă protejează sănătatea, ținându-vă departe de boli respiratorii și alergii. Mulțumită acestui filtru, aerul pe care îl respirați va fi lipsit de impurități sau alergeni pe care nu îi puteți vedea cu ochii liber, dar care vă pot îmbolnăvi.

Clasa energetică

Acest aparat este foarte eficient din punct de vedere al energiei electrice consumate, având clasa energtică A+ pentru încălzire, și clasa energetică A++ pentru răcire. Astfel, îl puteți utiliza pe perioade mai lungi de timp, scăpându-vă de grija unei facturi mari la electricitate, dar și de grija că va deveni ineficient în comparație cu alte modele din viitor, eficiența energtică fiind de top.

Aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ | Preț, Păreri (2) Aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ | Preț, Păreri

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++

Acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ 9000 BTU are o serie de dotări ce vă vor surprinde în mod plăcut.

De exemplu, funcția auto-restart permite repornirea automată a aparatului, cu ultimele sale setări, în cazul în care curentul electric a fost întrerupt.

Sleep Mode este numele funcției care se ocupă de reducerea intensității funcționării a aparatului, pe timp de noapte, pentru a te ajuta să economisești energia electrică.

Funcția Turbo este una deosebit de utilă pentru momentele în care îți dorești ca aparatul să ajusteze cât mai rapid temperatura camerei sau a locuinței. Aceasta crește pentru o perioadă puterea aparatului, pentru a răci sau încălzi mai rapid.

Funcția Timer îți permite să setezi pornirea/oprirea aparatului într-un interval de 24 de ore.

Diagnosticarea automată oprește aparatul și ajută prin afișarea unui cod de eroare dacă acesta nu funcționează în mod normal.

În cazul unei defecțiuni, funcția de detectare pierdere agent frigorific va opri automat aparatul, protejându-l împotriva deteriorării.

Trei motive pentru care recomandam aparatul de aer condiționat Heinner HAC-09SL++ 9000 BTU?

1. Are numeroase funcții ce vă oferă mai mult control asupra aparatului, economisind energie, asigurându-vă confortul și menținându-vă sănătatea.
2. Eficiența energetică este de top, iar designul este foarte elegant, deci nu vă veți face griji ca va deveni învechit.
3. Raportul calitate preț este unul foarte bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here