Aparat de aer conditionat Haier Tundra, AS12TA2HRA/1U12BE8ERA – review

0
674

La vremuri noi, este nevoie si de aparate de aer conditionat noi si eficiente. Temperaturile devin din ce in ce mai insuportabile si oamenii din ce in ce mai pretentiosi. De aceea este nevoie de investitii bune si de lunga durata. Modelul de aer conditionat Haier Tundra este perfect pentru orice casa si pentru familiile in care se pune accent pe confort!

Punctele tari ale aparatului de aer conditionat Haier Tundra

Cu doua lamele special proiectate pentru controlul zonei de suflare a aerului, utilizatorii sunt garantat feriti de fluxul de aer orientat direct catre acestia, ce le poate provoca numeroase probleme de sanatate. In schimb, aerul se duce in sus, cand este vorba de aer rece, sau in jos, cand este setat pe aer cald.

Mai mult decat atat, dispozitivul are o functie de auto curatare ce previne aparitia mucegaiului, prafului, iar schimbatorul de caldura este mentinut curat, gratie uscarii automate a interiorului unitatii dupa orice folosire. De poluarea cu mucegai nici nu poate fi vorba, iar mirosurile neplacute sunt total eliminate.

Se poate vorbi si despre un alt punct forte, acela al evaporatoarelor Haier, care au lamele albastre ce rezista la coroziune si ajuta la economisirea energiei si la marirea timpului de uzura. Compartiv cu alte produse de pe piata, acesta este excelent in aceasta privinta!

Modelul Haier Tundra este destinat uzului rezidential, poate fi montat pe perete si poate acoperi o suprafata de pana la 35 de metri patrati. Clasa energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire asigura, de asemenea, o economie semnificativa la consumul de energie electrica.

Ventilatorul are patru trepte, iar nivelul de zgomot nu depaseste 37 de decibeli, la unitatea interna, ceea ce inseamna ca este foarte silentios. Si are si un pret foarte bun! Putine aparate de aer conditionat atat de performante de pe piata nu depasesc 2000 de lei.

Insa nu totul poate fi perfect, cand vine vorba de orice achizitie. Exista dezavantajul ca acest produs vine fara kit de instalare inclus si nici nu beneficiaza de tehnologia Wi Fi. Insa, pentru cei mai putin pretentiosi, nici nu prea conteaza ca nu isi pot actiona aparatul de aer conditionat prin intermediul telefonului, de oriunde.

Cu un design placut si o incadrare perfecta in orice incapere, modelul de aparat Haier Tundra se dovedeste a fi o investitie inteligenta, care isi merita orice banut, pe termen lung.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here