Aparat de aer conditionat Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H – pareri si review

0
545

Temperaturile crescute ne duc cu gandul la mare,dar daca nu putem sa ne ducem la mare cand vrem, aducem marea la noi cu un aparatul de aer conditonat Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H. Dotat cu functii inteligente si sisteme de filtrare performante, echipamentul de la Gree Viola este solutia optima pentru a pastra racoarea si aerul proaspat in locuinta in zilele toride de vara.

Caracterisitici generale

Design-ul curbat si alb al unitati interioare da un aer elegant incaperii in care este montat.Dimensiunile unitati sunt mici, lungime 794mm, latime182mm si inaltime 264mm cu o greutate de 8.5kg.Zgomotul emis este un pic cam mare, de 60db , dar nu va deranja daca aparatul este amplasat pe hol.Cu o capacitate de racire de 9000BTU si de incalzire de 10240BTU, raceste o suprafata de 25mp, potrivit pentru un apartament de 2 camere. Unitatea exterioara este si ea tot alba cu dimensiunile de 776mm x320mm x540mm, si o greutate de 26.7kg.

Tehnologia cu inverter la un aparat de aer conditionat asigura o eficienta mai mare si un consum de curent electric mai mic cu pana la 30% fata de un aparat fara invertor.In concluzie, un aparat cu inverter este mult mai bun, mai eficient, mai performant si consuma mult mai putin curent electric fara de un aparat fara inverter.

Clasa energetica a aparatului de aer conditonat Gree Viola GWH09RA-K3DNA5H

Consumul de energie este unul foarte bun conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetica A+, indiferent ca este utilizat la racire sau incalzire.Consumul nominal la racire este de 1300W, iar la incalzire de 1400W.

Functii si performante

Informatii suplimentare cu privire la temperatura, programul utilzat sunt prezente pe telecomanda.Dimensiunile acesteia sunt cele uzuale, raspunde rapid la comenzi iar butoanele sunt asezate intuitiv.

Fuctia I Feel asigura un control precis si sigur al temperaturii prin senzorii din telecomanda si unitatea interna.

Butonul ON/OFF
, prin apasarea acestui buton se opeste si porneste aparatul de aer conditionat. Cand apartul este pornit pe unitate se va aprinde intermitend Led-ul verde, iar cand este inchis cel rosu.

Swing asigura o mai buna distribuire a aerului in intreaga camera pentru un confort mai bun.

Dezghetarea inteligenta
este o functie care dezgheata doar atunci cand este nevoie oferind un confort sporit si economisind energia necesara ciclurilor dese de dezghetare.

Turbo isi maximizeaza performantele pentru a atinge temperatura dorita intr-un timp mai scurt.

Unitatea interna va emite un cod de eroare in situatia in care echipamentul nu functioneaza in parametri normali.
Functia Autorestart reporneste aparatul si il face sa functioneze potrivit ultimelor setari efectuate pe telecomanda, in cazul intreruperii de energie electrica.

Mod prevenire de aer aer rece-conducta de cupru va fi preincalzita astfel incat aerul nu va fi refulat in mediul ambiant al camerei inainte de a ajunge la temperatura aleasa de utilizator.

Functia Clock
afiseaza ce timp mai are aparatul de cand l-ati programat.

Light apasati acest buton pentru a opri lumina din afisajul unitati interioare.Butonul de pe telecomanda se va stinge.

Sistemul de climatizare poate fi controlat oricand si oriunde prin intermediul modulului Wi-Fi.Cu un telephone smartphone conectat la internet puteti avea oricand acces la aerul conditionat de acasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here