Aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L

0
2096
Aparat de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L

Un aparat de aer conditionat bun, la un pret avantajos, econom si cu o clasa energetica superioara este Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L 12000 BTU; ideal pentru a raci o suprafata de maximum 25 -30 mp.

Caracteristici generale

Cum inca se anunta saptamani caniculare puteti lua in calcul achizitionarea unui aparat de aer conditionat care se incadreaza in doua clase energetice, clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire. Facturile la energia electrica nu vor fi incarcate si va puteti bucura de temperatura optima in orice anotimp.

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L 12000 BTU are un design modern, dotat cu afisaj LED in partea de jos a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat, cu o greutate de 8.5 kilograme si dimensiunea de 790 x 265 x 174 (mm). Unitatea exterioara are o greutate de 31 de kilograme si masoara 842 x 596 x 320 (mm).

Dotat cu tehnologia Inverter, aparatul de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L este foarte silentios. Ventilatorul este prevazut cu patru trepte. Daca il setati la prima treapta, zgomotul produs va fi se 28 dB, la a doua treapta urca pana la 31 de dB, la treapta a treia zgomotul resimtit este de 34 de dB, iar la ultima treapta este de 39 dB.

Aparat de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L unitate externa Aparat de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L telecomanda Aparat de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L Inverter

Sistemul de filtrare este alcatuit din 3 filtre formate din 6 categorii diferite de filtre: filtru anti-bacterian, filtru de ioni de argint, filtru catechin, filtru chitin, filtru vitamina C, filtru pentru compusi organici si formaldehida.

Filtrele anti-bacterian si cel cu ioni de argint au rolul de a distruge bacteriile, dar impiedica si diviziunea celulara a acestora. Ionii de argint sunt inodori si sterili si nu afecteaza cu nimic viata oamenilor.

Filtrul cu vitamina C are rolul de a reduce stresul si de a va oferi o piele catifelata.

Filtrul formaldehida are rolul de a elimina eficient gazele nocive, compusii volatile si mirosurile neplacute.

Cel care absoarbe pulberile fine, sporii si mucegaiul este filtrul catechin. Filtrul chitin inlatura mirosurile neplacute precum cele de mancare sau fumul de tigara.

Functiile aparatului de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L

Toate aparatele de aer conditionat sunt dotate cu functiile de racire, ventilare si incalzire, putand fi utilizate cu usurinta pe parcursul intregului an.

Functii speciale

Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L 12000 BTU este dotat cu functiile de Auto-curatare, I FEEL,Timer, Sleep, Autogenerare cod avarie, Turbo, 1W Standby, Auto-restart si Cold Air Prevention.

Auto-curatarea este o functie foarte importanta. Atunci cand este oprit aparatul de aer conditionat, ventilatorul este uscat pentru a preveni formarea mucegaiului.

I FEEL este o functie care are la baza senzorul pozitionat in telecomanda aparatului de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L. Acest senzor trimite catre aparatul de aer conditionat temperatura din jurul sau astfel incat, chiar daca telecomanda se va afla in alta camera, aparatul va raci pana atunci cand, in jurul telecomenzii va fi temperatura dorita.

Timer este functia care va permite sa programati aparatul de aer conditionat sa se opreasca sau sa porneasca cand doriti dumneavoastra. Aceasta functie ajuta la sporirea confortului personal si va ajuta sa gasiti la birou sau acasa temperatura setata.

Sleep este functia recomandata pe tot parcursul somnului deoarece este redus zgomotul.

Autogenerarea Cod Avarie are loc atunci cand aparatul de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L nu functioneaza in parametrii normali.

Functia Turbo este destinata acelora care nu doresc sa astepte timpul normal de racire si vor ca aerul sa ajunga in cel mai scurt timp la temperatura setata.

1W Standby ajuta la economisirea a pana la 80% din energia electrica consumata in mod normal de aparatul de aer conditionat Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L.

Auto-restart este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat va reporni automat la setarile anterioare daca in timpul functionarii se va intrerupe curentul electric.

Cold Air Prevention este functia care protejeaza impotriva aerului rece atunci cand echipamentul este pornit pe functia de incalzire.

Cui recomandam?

Recomandam Gree Multi Filter GWH12MA-K3DNA3L  12000BTU tuturor celor care doresc sa isi achizitioneze un aparat de aer conditionat deoarece este la un pret bun, este dotat cu functii de ultima generatie, are 6 tipuri de filtre si este econom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here