Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D Inverter 9000BTU – pareri si review

0
651

Avand in vedere ca ne aflam in plin sezon cald, iar temperatura din termometru tot urca, este momentul pentru achizitionarea unui aparat de aer conditonat. Aparatul Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D este accesbil, perfect pentru un apartament de 3 camere. Desi multi nu stiu Gree este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de produse de climatizare, fiind numarul 1 in China.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D Inverter

Unitatea interioara dispune de un design clasic, alb fiind usor de integrat in orice camera. Pe partea dreapta are un display cu LCD ce indica programul setat si temperatura. Dimensiunile unitatii sunt 790mm x275mm x200mm, cu o greutate de 9kg. Zgomotul produs este de doar 40dB, foarte mic. Unitatea exterioara este si ea tot alba, avand dimensiunile de 776mm x320mm x540mm, si o greutate de 29kg. Temperatura de operare racire este de -15grade, iar cea maxima de +48, temperatura minima de operare incalzire este de -15grade, iar cea maxima de +24grade. Raceste o suprafata maxima de pana la 25mp.

Aparatul este dotat cu tehnologia Inverter care reduce cu pana la 65% consumul de energie. Datorita compresorului de tip Inverter aparatul poate fi folosit chiar si in sezonul rece, pentru incalzire.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNB8D

Clasa energetica a aparatului este A++, cu o capacitate de racire de 8539BTU, iar clasa nergetica incalzita A+, cu o capacitate de 9560BTU. Aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta asta, chiar daca aparatul este in priza toata ziua factura nu va creste cu mult. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Sistemul de filtrare este extrem de important in alegerea unui aparat de aer conditionat. Filtrele de aer, de miros sau de praf sunt consumabile si nu trebuie sa lipseasca din pachet. Ele vor influenta consumul de energie, adica va fi nevoie sa le inlocuiti in perioada recomandata, sau sa le curatati.

Filtru Catechin are rol deodorizant, antibacterian,alergeni si poate fi curatat si refolosit o perioada indelungata.

Functiile din dotarea acestui aparat sunt cele uzuale, plus cateva functii mai speciale, cum ar fi: autodiagnoza, auto curatare, dezumidificare si turbo.

Functia de ventilatie este folosita pentru a ventila aerul din incapere, fara a-i modifica temperatura, si este insotita de obicei de functia de dezumidificare.

Dezumidificarea, are rolul de a extrage si elimina umezeala din interiorul camerei.

Autocuratarea impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului in interiorul unitatii.

Cea mai importanta functie a unui aparat este cea de autodiagnosticare, in cazul unei erori aparatul afiseaza un cod de eroare “EC”, iar acesta se va opri, inainte sa mai intampine si alte defectiuni.

Aparatul are protectie la aer rece, asta inseamna ca impiedica patrunderea aerului rece la modul incalzire.

Cu Turbo button echipamnetul isi maximizeaza performantele pentru a atinge temperatura dorita intr-un timp cat mai scurt.

Sleep aparatul ajusteaza automat temperatura pentru un somn confortabil si un nivel de zgomot redus pe o perioada de 7h.

Tehnologia inteligenta 1W Standby face posibila reducerea consumului de energie electrica in modul stand by de la 4-5W la 1W, ducand la o economie de energie de 80%.

I Feel
este un senzor amplasta in telecomanda ce permite preluarea valorii temperaturii de la nivelul utilizatorului si ajustarea cat mai precisa a acesteia.

X-FAN
permite functionarea ventilatorului si dupa ce unitatea de interior este oprita, permitand uscarea unitatii pentru a evita dezvoltarea mucegaiului.

Acest aparat este un produs extrem de cautat pe piata datorita calitatilor sale deosebite si mai ales pretului accesibil si rezonabil oricarui buzunar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here