Aparat de aer conditionat Gree GWH24MD-K3DNC9G 24000BTU – pareri si review

0
411

In zilele toride, confortul termic al spatiului de locuit este unul dintre criteriile esentiale pentru a te putea bucura de o atmosfera placuta si racoroasa impreuna cu familia. Din ce in ce mai multi oameni se orienteaza catre un aparat de aer conditionat pentru a asigura racirea aerului pe timp de vara. Daca inca nu v-ati achizitionat un astfel de echipment, acum este momentul, aparatul de aer conditionat Gree GWH24H24MD-K3DNC9G, este cel mai potrivit.

Caracteristici generale

Aparatul ofera un design modern, care va atrage mai mult ca sigur atentia toata privirile, se potriveste perfect in orice spatiu. Unitatea interioara este de culoare alba si beneficiaza de un filtru Catechin, o telecomanda pentru utilizarea rapida a aparatului, dar si de un display LED pentru afisarea informatiile utile despre functile de incalzire/racire. Dimensiunile unitatii sunt de 1078mm x325mm x246mm, foarte mici pentru un aparat ce are capacitatea de 24000BTU. Greutatea insa este un pic mai mare de 17kg, insa acest lucru nu va afecta rezistenta peretelui. Nivelul de zgomot este de 48dB, foarte mic. Tot alba este si unitatea interioara, avand dimensiunile de 955mm x396mm x700mm, cu o greutate de 53kg.

Dotat cu tehnologia speciala Inverter ,compresorul are o viteza de rotatie variabila, ceea ce asigura reglarea eficienta a temperaturii dintr-o incapere, fara a mai fi necesara oprirea si repornirea periodica a acestuia.G10 Inverter, economiseste cu pana la 35% mai multa energie electrica

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Gree GWH24MD-K3DNC9G

Aparatul face parte din clasa energetica de racire A++, si clasa energetica incalzita A+. Modelul are o capacitate maxima de 24000BTU, avand o putere destul de mare. Are o capacitate de racire de 22800BTU, iar de incalzire de 24740BTU, prin urmare este potrivit pentru un apartament de 4 camere sau o cladire de birouri. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Functiile cu care este prevazut aparatul au rolul de a spori confortul termic si imbunatati calitatea aerului .Aparatul de aer conditionat include urmatoarele:racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare.
Ventilatia asigura circulatia aerului pornit.

Dezumidificarea absoarbe umiditatea din aer pana la un nivel optim, si reduce riscul aparitiei mucegaiului.

Aparatul are un filtru de tip Catechin, care poata sa sporeasca purificarea aerului si calitatea acestuia, prin simpla eliminare sau reducerea mirosurilor neplacute sau a alergenilor.

Aparatul Gree are protectie pentru aer rece atunci cand functioneaza pe incalzire, iar functia de dezghetare inteligenta inseamna ca poate sa reduca toate pierderile de energie si timpul necesar pentru decongelare, dezghetand doar atunci cand este nevoie, in loc sa dezghete dupa ce ai selectat un anumit program.

Functia Turbo
intensifica activitatea aparatului, pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa mult mai rapid. Indata ce temperatura a fost atinsa, aceasta doar va fi mentinuta.

Interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorulul de caldura, datorita functiei de autocuratare automata elimina toate substantele care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

Datorita functiei de autodiagnosticare codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau pe display-ul unitatii pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

Modul SWING – regleaza directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creeand astfel un mediu ambiant placut si racoros.

Functia Timer programeaza momentul de oprire sau pornire automata a aparatului, asigurand atat un mediu placut cat si o functionare economica.

Veti putea seta foarte usor programul dorit cu ajutorul telecomenzii prevazute cu ecran LED.

Prin prisma functiilor oferite si a tehnologiillor, aparatul de aer conditionat se inscrie in clasa modelelor superioare, apreciate pentru calitate si modul de functionare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here