Aparat de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C – Informații, Preț

0
754
Aparat de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C - Informații, Preț

Alege un aparat de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C la un preț bun pentru o vară răcoroasă.

Nimeni nu își dorește să stea în căldură în propria locuință, pe timpul verii, sau în frig pe timp de iarnă. Din fericire, ambele situații au o rezolvare simplă și anume achiziționarea unui aparat de aer condiționat cu două funcții: una de răcire și alta de încălzire.

Vă asigurați astfel că timpul petrecut în casă va fi întotdeauna unul de relaxare, scăpând de disconfortul temperaturilor inadecvate. Un aparat de aer condiționat pe care noi îl recomandăm este Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C

Aparatul integrează un filtru Catechin ce îmbunătățește semnificativ calitatea aerului respirat, eliminând atât praful și alergenii cât și bacteriile.

Unitatea interioară are dimensiunile de 790 x 275 x 200 milimetri, cântărește doar 9 kg și poate produce un sunet de maxim 20-30 decibeli. Zgomotul tipic produs de un aer condiționat este undeva la 55 decibeli, așadar dacă apreciați un aparat cât mai silențios, acesta este încă un bun motiv pentru a alege acest model.

Unitatea care se montează în exterior măsoară 842 x 596 x 320 mm și poate emite un sunet cu intensitatea maximă de 61 dB, care nu va deranja pe nimeni însă, dată fiind amplasarea acesteia afară.

Aparatul are o capacitate de răcire de 12000 BTU, prin urmare este recomandat să îl folosiți într-o încăpere mare sau o locuință de 24-35 mp. Capacitatea de încălzire este asemănătoare, de 11600 BTU.

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU are kit de instalare inclus și o telecomandă pentru controlul acestuia de la distanță.

Clasa energetică aparat de aer condiționat Gree GWH12QB-K3DNA1C

Unul dintre atuurile acestui model este și consumul redus de curent electric. Funcția de încălzire face parte din clasa A+, iar cea de răcire se încadrează în clasa A++. Acestea sunt două clase de top când vine vorba de eficiența energetică, nefiind întrecute decât de clasa A+++. În acest mod consumul aparatului nu va fi unul exagerat, ci vă va ajuta  să economisiți bani lună de lună.

Funcții și performanțe

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU este un aparat accesibil. Chiar și așa nu este lipsit de funcțiile necesare creării unei atmosfere relaxante și ușurinței în utilizare.

Modul Turbo este cel care vă poate ajuta să răciți imediat temperatura încăperii. Atunci când vă întoarceți acasă după o zi de muncă, casa se va răci imediat. Aparatul crește temporar capacitatea de răcire pentru a aduce camera la temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil.

Funcția de auto-curățare evită apariția microbilor și a mucegaiului în interiorul unității interioare, nepermițând formarea de umiditate în aparat. Acest lucru este posibil prin funcționarea suplimentară a ventilatorului, chiar și după oprirea aparatului.

Funcția auto-restart se asigură că aparatul va reporni automat, cu setările anterioare, în cazul întreruperii electricității.

De ce ați cumpăra aparatul de aer condiționat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU?

Dacă aveți o suprafață relativ mică de răcit sau încălzit, și nu doriți să dați prea mulți bani pe un aparat de aer condiționat, acest model este soluția perfectă. Nu îi lipsesc funcțiile necesare confortului sau ușurinței în utilizare, este performant și are un raport calitate/preț foarte bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here