Aparat de aer conditionat Gorenje KAS53DCINVA

0
913
Aparat de aer conditionat cu inverter Gorenje KAS35DCINVA, 12000 BTU, Clasa A++, Auto Clean, Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat au devenit o necesitate nu doar datorita efectului de sera, ci si datorita faptului ca dorim sa ne sporim confortul pentru a avea o stare de bine 24/7. Datorita poluarii si a prafului este important ca aerul pe care-l respiram sa fie filtrat, atat pentru ca putem dezvolta alergii, dar si pentru a evita manifestarea acestora in cazul in care deja exista.

Caracteristici generale

Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios datorita dotarii cu tehnologia INVERTER. Acesta are o greutate de 10.4kilograme si dimensiunile unitatii interioare de 965 x 319 x 215.

O caracteristica importanta a oricarui aparat de aer conditionat este clasa energetic ape care o are. Clasele energetice econome sunt clasa A, clasa A+, clasa A++ si clasa A+++. Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU se incadreaza in clasa energetica A++ atat pentru functia de racire a aerului cat si pentru cea de incalzire. Acesta poate fi folosit in toate sezoanele pentru ca este econom si nu veti avea facturi incarcate la electricitate.

Functii generale

Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU este ideal pentru a raci sau pentru a incalzi o incapere sau o locuinta de aproximativ 40mp asigurandu-va temperatura optima pentru lucru sau pentru relaxare. De asemenea, poate fi folosit si pentru dezumidificarea aerului.

Functii speciale

Aparat de aer conditionat cu inverter Gorenje KAS35DCINVA, 12000 BTU, Clasa A++, Auto Clean, Dezumidificare ExternProgramul special “ Night” este foarte important pentru cei care folosesc aparatul de aer conditionat si in timpul somnului. Acesta este foarte silentios si va modifica temperatura setata cu 1°C in primele doua ore de la setarea programului, ulterior mentinand-o constanta.

Programul Turbo este special conceput pentru toti cei care nu doresc sa astepte timpul normal pentru functiile clasice ale aparatului de aer conditionat Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU.

Aparatele de aer conditionat de la Gorenje sunt dotate cu filtre special, de ultima generatie;acestea ( Ionizator, Filtru cu vitamin C, Eco-filtru) imbunatatesc calitatea aerului, calitatea pielii ( vitamina C ajuta la netezirea pielii), ajuta la reducerea stresului, retin bacterii in proportie de pana la 93%, absorb praful si mirosurile neplacute precum cele de mucegai sau de mancare.

Astfel aparatul de aer conditionat Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU ajuta la formarea si mentinerea unei stari generale optime.

Functia de racire pana la 8°C poate fi utila in cazul in care doriti s ava antrenati pentru sezonul rece sau pur si simplu ati pariat cu un prieten ca puteti face acest lucru.

Functia Follow Me este controlata cu ajutorul senzorilor telecomenzii. In functie de programul ales sau in functie de temperatura dorita, telecomanda trimite informatia catre aparatul de aer conditionat si Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU va incalzi sau va raci aerul pana in momentul in care in jurul telecomenzii va fi temperatura dorita.

De ce recomandam Gorenje KAS53DCINVA, 18000 BTU?

Aparatele de aer conditionat de la Gorenje sunt aparate de aer conditionat de lux, facute din material de calitate si rezistente, cu un design modern si se potrivesc in fiecare casa. Sunt potrivite pentru intreaga familie si va ofera nu doar temperatura dorita; cu ajutorul lor va imbunatatiti starea de bine si va bucurati de un aer imbogatit cu vitamina C.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here