Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC, Inverter, 12000BTU – pareri si review

0
1018

Pe timp de vara esti tentant sa lasi mai des geamul deschis, astfel particulele de praf sau polen pot intra mai usor in casa. Alege o alta modalitate prin care sa-ti aerisesti locuinta. Echipamentele de aer conditionat de la Fujitsu isi fac simitita prezenta prin rezultate excelente in racire sau incalzire. Cu aparatul de aer conditionat de la Fujitsu ASYG12LLCC, veti spune adio zilelor calduroase de vara.

Caracteristici generale ale apartului de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC, Inverter

Este un aparat cu un design clasic, usor de integrat in orice camera din locuinta dumneavoastra. Unitatea interioara are culoarea alba, iar in partea dreapta este prezent un mic display LCD care indica temperatura setata si programul folosit.

Dimensiunile acesteia sunt standard, fiind posibila instalarea chiar si in locurile mici, lungime 820mm, latime262mm si inaltime 206mm, cantarind 7.5kg. Aparatul nu are doar dimensiunile si greutate mici, ci si zgomotul produs este cuprins intre 22 si 43dB, in functie de treapta de ventilare. Capacitatea de racire/incalzire este de 12000BTU, potrivit pentru un apartament de 3 camere. Unitatea exterioara este si ea tot alba, cu dimensiunile de 663mm x293mm x535mm, si o greutate de 26kg.

Filtrul standard de curatat aerul
foloseste electricitatea statica pentru a curata particulele fine de praf din aer, cum ar fi fumul de tutun si polenul de plante, care sunt prea mici pentru a le vedea.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Fujitsu ASYG12LLCC

Conform specificatiilor, atunci cand aparatul este utilizat pentru racire este incadrat in clasa de eficienta A++, cu o capacitate nominala la racire de 3.4kW. Atunci cand se foloseste pentru incalzire clasa de eficenta este A+, cu o capacitate nominala la incalzire de 4kW. Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Sistemul are la baza tehnologia inverter, temperatura din incapere este reglata fara a fi necesara oprirea si repornirea periodica a compresorului. Compresorul folosit ofera o functionare puternica si eficienta prin folosirea unui magnet ce permite o rotatie fara atingeri si fara consum suplimentar de energie electrica. In acest mod este redus consumul de energie.

Functiile sunt cele obisnuite, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat: racire/incalzire, ventilatie si dezumidificare, auto, timer,sleep/night mode.

Functia de incalzire, aceasta functioneaza dupa principiul pompei de caldura, spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenta electrica. Acest sistem functioneaza pe incalzire la temperaturi exterioare cuprinse intre -15C si +24C.

Dezumidifcarea isi dovedeste utilitatea in zile toride de vara. Cu aceasta functie, aparatul extrage si elimina umezeala din camera.

Sleep/Night mode controleaza viteza de ventilare si opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii, stabilita in functie de setarile selectate. Aceasta optiune ruleaza pe durata a 8h si a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului.

Functia Powe Save odata functia activata aparatul ajusteaza automat temperatura setata pentru racire pentru a asigura un consum optim de energie si un mediu confortabil pentru utilizator.

Auto restart este o functie foarte folositoare in cazul unui pene de curent, deoarce aparatul va reveni cu setarile aferente.

Super silentios, toate unitatile de tip split de perete Fujitsu sunt echipate cu 4 viteze ale ventilatorelor, inclusiv un mod de functionare silentios.

Fujitsu detine tehnologii avansate pentru productia aparatelor de aer conditionat. Avand o experienta in decenii in climatizare, aparatele Fujitsu satisfac si cele mai exigente pretentii. Aparatele cu seria LLCC sunt destinate celor doresc un brand japonez dar in acelasi timp la un pret scazut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here