Aparat de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU

0
1030
Aparat de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU/h

Un aparat de aer de aer conditionat ieftin si eficient este ideal pentru a va racori in zilele toride de vara si asta pentru simplul motiv ca o data la cativa ani aceste electrocasnice sunt reinventate si cel mai probabil veti dori sa achizitionati un nou exemplar.

Un astfel de aparat de aer conditionat este si Fujitherma 12000 BTU/h pe care il puteti achizitiona la un pret mic. Acest aparat de aer conditionat este dotat cu un compresor Fujitsu, de buna calitate si de durata.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Fujitherma de 12000 BTU este ideal pentru spatii ce nu depasesc 25-30 de mp, locuinte sau birouri. In cazul in care doriti sa raciti un spatiu mult mai mare puteti opta pentru doua sau mai multe unitati interioare la care veti monta acelasi numar de unitati exterioare.

Unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Fujitherma de 12000 BTU este de culoare alba, cantareste 7 kilograme si masoara 280 x 800 x 190 milimetri. Unitatea exterioara a acestui aparat de aer conditionat este, de asemenea alba, are o greutate de aproximativ 23 de kilograme si masoara 795 x 540 x 255 milimetri.

Aparat de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU/h unitate externa Aparat de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU/h unitate interioara Aparat de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU/h telecomanda

Dotat cu un compresor Fujitsu de tip ON-OFF, acest aparat de aer conditionat este foarte silentios putand fi utilizat chiar si in timp ce copiii dormi. Unitatea interioara scoate un zgomot de 29 de dB iar cea exterioara emite unul de 70 dB.

Filtrul este unul standard, antipraf, usor de curatat si de remontat.

Clasa energetica

Aparatul de aer conditionat Fujitherma de 12000 BTU se incadreaza in clasa energetica A, o clasa energetica performanta pentru functia de racire. Asadar, puteti folosi cu incredere aparatul de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU fara sa va faceti griji pentru factura de la energie electrica deoarece nu va veni cu mult mai incarcata.

Functii si programe

Ca majoritatea aparatelor de aer conditionat existente pe piata electrocasnicelor, aparatul de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU poate fi folosit atat pentru racirea si ventilarea aerului cat si pentru incalzirea sa.

Auto restart este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat reporneste la setarile anterioare in cazul in care in timpul functionarii va fi o intrerupere a energiei electrice.

Modul Jet este cel care va va raci aerul intr-un timp foarte scurt atunci cand nu doriti sa asteptati timpul standard pentru aceasta. Ulterior, aparatul de aer conditionat va mentine temperatura constanta.

Functia Timer va permite sa programati pornirea sau oprirea aparatului de aer conditionat. Aceasta functie va ofera posibilitatea de a gasi temperatura optima acasa sau la serviciu.

Cu ajutorul programului Sleep/ Night Mode aparatul de aer conditionat Fujitherma 12000 BTU va asigura un somn linistit intr-un mediu placut.

Ce ne place la Fujitherma 12000 BTU?

  • Este un aparat de aer conditionat foarte silentios.
  • Este dotat cu un compresor de calitate.
  • Se incadreaza intr-o clasa energetica performanta.
  • Este ieftin.
  • Are un design simplu si se potriveste in orice locuinta.

In cazul in care doriti sa raciti un spatiu de maximum 20-25 de mp va recomandam aparatul de aer conditionat Fujitherma 9000 BTU dotat cu aceleasi caracteristici dar cu dimensiuni mai mici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here