Aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D – Preț și Păreri

0
1266
Aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D - Preț și Păreri

Aparatele de aer condiționat nu mai sunt de mult timp un moft, iar, dacă doriți să rezolvați două probleme cu o singură soluție un aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D este alegerea potrivită. Nimănui nu-i plac temperaturile extreme. Iarna deseori temperaturile sunt prea scăzute, în timp ce vara sunt foarte ridicate.

Acesta este un aparat cu un preț accesibil care vă va permite să vă relaxați vara fără grija unei facturi, dar și fără a face un compromis în privința performanței.

Caracteristici generale

Acest aparat de aer condiționat are două componente principale și anume: unitatea interioară și unitatea exterioară. Partea care se montează în interiorul locuinței cântărește 10,5 kg, are dimensiunile de 880 x 280 x 208 mm și poate emite un zgomot de maxim 53 dB, nu foarte deranjant dacă nu sunteți ușor iritat de zgomotul de fond. În plus, este un pic mai ușoară decât multe alte modele mai scumpe. Unitatea exterioară are o greutate de 33 kg și mărimile de 760 x 260 x 540 mm, producând un zgomot de până la 61 dB, suficient de scăzut încât să nu vă deranjeze vreun vecin. Ambele unități sunt albe.

Aparatul are integrat și un ecran LCD și este dotat și cu telecomandă pentru a vă permite controlul la distanță.

Suprafața pentru care este recomandat este de 18-25 mp.

Aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D - Preț și Păreri (2) Aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D - Preț și Păreri (3)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D

Având două funcționalități diferite, acest aparat are două clase energetice. Cea pentru încălzire este A, în timp ce clasa energetică pentru răcire este A+. Prin urmare, va fi mai eficient din punct de vedere al economisirii a electricității la răcire decât la încălzire.

Totuși, ambele clase sunt destul de econome, chiar dacă pălesc în comparație cu cele pe care le oferă alte modele mai scumpe. Nu există produs perfect însă, în special cele la preț scăzut. Bineînțeles, dispune și de un inverter care să ajute la economisirea electricității și la funcționarea optimă a acestuia. Această tehnologie oferă o economie a  energiei de minim 30% față de aparatele de aer condiționat convenționale. În plus, crește și randamentul oferit pentru funcția de încălzire pe timpul iernii.

Funcții și performanțe

Din păcate, Everest EAI-A09A1D, 9000 BTU nu dispune de foarte multe funcții suplimentare, și nici de una de dezumidificare, însă este normal pentru acest segment de preț.

Printre funcțiile suplimentare se numără Auto Restart, funcția cea mai întâlnită pe aparatele de aer condiționat, care are rolul de a reporni în mod automat aparatul în cazul unei întreruperi de energie electrică. Aveți astfel o grijă în minus, aceea de a vă aminti să reporniți manual aparatul atunci când este nevoie, iar în cazul în care sunteți plecat, puteți fi sigur că acesta și-a reluat activitatea, fără să vă aștepte acasă o temperatură insuportabilă.

Funcția de autocurățare are rolul de a păstra aparatul de aer condiționat curat și uscat în orice moment fără să necesite intervenția dvs.

Merită să achiziționați un aparat de aer condiționat Everest EAI-A09A1D?

Acest model este unul potrivit în cazul în care vă doriți un aparat cu preț decent care să vă asigure temperatura dorită fie că e iarnă sau vară, fără a beneficia însă de multe alte funcții în plus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here