Aparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter

0
1037
Aparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU

Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU, Clasa A+ reprezinta confortul la un pret special. Acesta este destinat tuturor persoanelor care au standard inalte si pun accent pe confort, economisirea energiei electrice, calitatea ridicata a aerului, nivelul redus de zgomot, celor care au alergie la praf sau mucegai.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU cantareste 7.5 kg iar unitatea interioara are dimensiunile 275 x 800 x 188, modelul fiind disponibil pe alb. Acest aparat de aer conditionat este silentios, fiind dotat si cu tehnologia Inverter.
Poate fi folosit atat pentru racirea aerului din locuinta dumneavoastra cat si pentru incalzirea lui.
Alte functii intalnite la majoritatea aparatelor de aer conditionat sunt Dezumidificarea, Sleep/Night Mode, Auto Restart si Timer.

Filtrul aparatului de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW

Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU este dotat cu filtre Bio-Hepa, Carbon active si Silver Ion.
Filtrul de carbon este cel care retine mirosurile neplacute si confera aerului prospetime. Sistemul avansat de filtrare va filtra chiar si cele mai mici particule de praf, mirosurile neplacute dar si bacteriile. Filtrul se curate de 4 ori pe an si poate fi refolosit.

Aparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU externAparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU telecomandaAparat de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU filtru

Clasa energetica

Pentru un consum redus de curent electric este necesar ca electrocasnicele dumneavoastra sa faca parte din clasele energetice A, A+, A++. Aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU se incadreaza in clasa energetica A+ pentru racire si in clasa energetica A pentru incalzire, fiind econom in orice anotimp.

Tehnologia Inverter

Este un aparat de aer conditionat silentios datorita tehnologiei Inverter, iar unitatea interioara produce un zgomot de maximum 56 dB.

Sleep/Night Mode

Aparatele de aer conditionat dotate cu aceasta functie sunt silentioase si pot fi lasate deschise si pe timpul somnului sau chiar intreaga noapte. Acesta modifica temperature cu maximum 3°C fiind in armonie cu schimbarile metabolismului uman in timpul somnului.

Functia Auto Restart

Aceasta functie este foarte importanta pentru aparatele de aer conditionat. In cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica, aparatul va reporni automat in momentul realimentarii sale.

Functia Timer

Functia Timer este cea care va ofera posibilitatea de a seta aparatul de aer conditionat Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU intr-un interval de maximum 24 de ore sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa puteti avea mereu temperatura necesara confortului dumneavoastra.

Functii speciale

Functiile speciale sunt cele care fac diferenta intre un aparat de aer conditionat si alte aparate de aer conditionat in functie de necesitatile fiecaruia.

Functia Turbo

Functia Turbo este o functie deosebit de importanta pentru acele personae care doresc sa obtina intr-un timp cat mai scurt temperature dorita. Cu ajutorul acestei functii, aerul se va raci mult mai repede fata de timpul necesar in momentul selectarii programului.

Functia Fallow me – un concept inedit ce nu se regaseste si la alti producatori

Aceasta functie speciala va ajuta sa aveti temperatura dorita acolo unde tineti telecomanda. Activand aceasta functie (din telecomanda), senzorul acesteia va detecta temperatura, iar aceasta va urca sau se va micsora in functie de temperature din jurul telecomenzii.

De ce recomandam Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU?

Recomandam Electrolux EPI12LEIW Inverter, 12000 BTU deoarece este un aparat de aer conditionat performant, cu un consum scazut de energie electrica, practic, dotat cu toate functiile pe care noi le consideram importante pentru confortul nostru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here