Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W – pareri si review

0
670

Indeosebi inainte de venirea verii, romanii speriati de temperaturile caniculare prin care au trecut in ultimii ani, aleg sa investeasca in produse de calitate, precum aparate de aer conditionat pe care sa le monteze si sa le foloseasca in mod eficient pe o perioada indelungata. Modelul Electrolux EXI12HD1W este perfect pentru cei care pun pret pe calitate si confortul familiei!

Ce avantaje promite aparatul de aer conditionat Electrolux?

La o prima vedere, este un aparat destul de simplut, insa cu siguranta, inca de la prima folosire, va fi categorisit ca fiind un dispozitiv complex, capabil sa emita un flux de aer rece foarte curat si placut. Arata ca si celelalte aparate de aer conditionat si, desigur, nu are functiile super moderne, precum tehnologia Wi Fi, insa de ce ar privi cineva acest lucru ca pe un dezavantaj?

In fond, aceste echipamente sunt concepute sa functioneze in prezenta utilizatorilor sau in absenta acestora, pe anumite programe special selectionate in vederea mentinerii unei temperaturi moderate si constante.

Clasa energetica si silentiozitatea sunt criterii pe baza carora se aleg aceste produse. Iar modelul Electrolux se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca nu consuma mult. Silentiozitatea este garantata de numarul relativ scazut de decibeli emis la functionare.

Se poate vorbi si de filtrele speciale incluse in acest echipament, filtrul Carbon activ si bio Hepa, ce garanteaza curatarea aerului si emiterea de aer fara impuritati, bacterii, praf si mucegai. Functia Follow me poate fi activata direct din telecomanda si metine temperatura dorita acolo unde se afla si telecomanda, in casa.

Se monteaza, similar altor aparate de aer conditionat, pe perete, acopera o suprafata de 30 de metri patrati si are un nivel de zgomot destul de redus. Trebuie tinut cont de faptul ca nu este inclus kit-ul de instalare si acesta trebuie achizitionat separat, insa nu trebuie privit neaparat ca un dezavantaj, pentru ca la multe aparate se intalneste aceasta caracteristica.

Per total, modelul de aparat de aer conditionat Electrolux este perfect pentru cei care isi doresc un echipament cu un consum bun, sa fie silentios si sa raceasca foarte bine si repede incaperile, cu un aer deloc periculos pentru sanatate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here